Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς


Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την 22η Μαρτίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Διοικητήριο).
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιλογή και τον ορισμό του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης Δήμου Λεβαδέων.( επαναληπτική)
2. Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο << Υγειονομική ταφή των απορριμμάτων του Δήμου Λεβαδέων στο ΧΥΤΑ – 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Βοιωτίας >>.
3. Αποδοχή υπολοίπων του πρώην Δήμου Δαύλειας, της πρώην Κοινότητας Κυριακίου καθώς και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτών, των οποίων την ταμειακή υπηρεσία εκτελούσε έως την31/12/2010 το Τ.Π. & Δανείων μέσω της Δ.Ο.Υ. Λιβαδειάς.
4. Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης και υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στην πρόσκληση 18 του Ε.Π. ΘΣΗ με τίτλο: << Προμήθεια Εξοπλισμού Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Βοιωτίας >>.
5. Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την αλλαγή φορέα υλοποίησης του έργου: <<Ανάδειξη και Αξιοποίηση Ιστορικών Χώρων Οικισμού Χαιρώνειας >>.
6. Έγκριση παράτασης χρόνου ολοκλήρωσης της Κυκλοφοριακής Μελέτης του Δήμου Λεβαδέων.
7. Έγκριση 1ου ΑΠΕ για την εκτέλεση του έργου: << ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ >>.
8. Διάθεση πίστωσης ύψους 3.100,00 € για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στα πλαίσια εορτασμού της εθνικής επετείου <<25η>>.
9. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 2/2011 απόφασης της Τοπικής Κοινότητας Ρωμέϊκου.
10. Απολογισμός οικονομικού έτους 2010 της Σχολικής Επιτροπής Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγίου Γεωργίου Κορώνειας
11. Απολογισμός οικονομικού έτους 2010 της Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου- Λυκείου Αγίου Γεωργίου Κορώνειας
12. Απολογισμός οικονομικού έτους 2010 της Σχολικής Επιτροπής Δημοτικού Σχολείου Ρωμέϊκου.
13. Απολογισμός οικονομικού έτους 2010 της Σχολικής Επιτροπής 1ου Δημοτικού Σχολείου –Ειδικού Σχολείου – 1ου Νηπιαγωγείου & Ειδικού Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς.
14. Απολογισμός οικονομικού έτους 2010 της Σχολικής Επιτροπής 6ου Δημοτικού Σχολείου Δαύλειας.
15. Απολογισμός οικονομικού έτους 2010 της Σχολικής Επιτροπής 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: