Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Πραγματοποιήθηκαν τα Γεροντοπούλεια 2011

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, το Σάββατο 16 Απριλίου 2011, ο ΄Ομιλός μας πραγματοποίησε για ενδέκατη χρονιά, την καθιερωμένη κολυμβητική ημερίδα, με την επωνυμία «ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕΙΑ 2011», προς τιμή του Τάκη Γεροντόπουλου, ο οποίος πρόσφερε επί σειρά ετών, πάρα πολλά, για την ανάπτυξη ενός υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού και ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του υγρού στίβου.
Στους αγώνες αυτούς εκτός από την ομάδα του Ομίλου μας μετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους και οι αντίστοιχες ομάδες του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων & Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου (Ο.Ε.Α. & Ν.Α.Β.), ο Ναυτικός ΄Ομιλος Ιτέας και ο ΠΡΩΤΕΑΣ Λαμίας.
Δεν θα σταθούμε ιδιαίτερα στις συμμετοχές των αθλητικών συλλόγων, που για μας είναι δεδομένες και μας τιμούν με την παρουσία τους κάθε χρόνο, αλλά στην παντελή απουσία των τοπικών αρχών, που ίσως οφείλεται στην ανεκπλήρωτη υπόσχεσή τους προς τους αθλητές και αθλήτριες, για την κατασκευή ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου στην Πόλη μας.
Εξαίρεση αποτέλεσε η παρουσία του Συμβούλου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ. Ζιώγα Γεωργίου.
Στο σύντομο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Ομίλου μας Κα Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου, εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του αειμνήστου Προέδρου μας και σημείωσε χαρακτηριστικά τη συμμετοχή των εγγονιών του στις δραστηριότητες του τμήματος κολύμβησης του Ομίλου μας.

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: