Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο

Σας κοινοποιούμε την υπ’αριθ. 7914/11-4-2011 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο- οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 15 του μηνός AΠΡΙΛΙΟΥ 2011, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 19:00 με τα παρακάτω θέματα, για ενημέρωσή σας.

Θέμα 1ο : Ορισμός πληρεξουσίων των πρώην Δήμων Θίσβης και Βαγίων (ήδη Δημοτικών Ενοτήτων Θίσβης και Βαγίων) και του Δήμου Θηβαίων για τη μεταβίβαση των μετοχών που κατέχουν οι πρώην Δήμοι Θίσβης και Βαγίων στην «ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ» στο Δήμο Θηβαίων. Θέμα 2ο : α) Παροχή εξουσιοδότησης στο Δήμαρχο Θηβαίων για την υποβολή αιτήματος προς την «ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ» για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, με θέμα ημερήσιας διάταξης : «Την εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου». β) Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων για τη γενική συνέλευση της «ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ» και παροχή εξουσιοδότησης προς αυτόν να ψηφίσει για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 3ο : Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΔΕΠΟΔΑΘ Α.Ε. που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5-2011 με θέμα : «Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΟΔΑΘ Α.Ε.»

Θέμα 4ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 36/2010 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας (ΔΑΟΘ)» σχετικής με την έγκριση του απολογισμού τους οικ.έτους 2009.

Θέμα 5ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 5/2011 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας (ΔΑΟΘ)» σχετικής με την έγκριση του απολογισμού τους οικ.έτους 2010.

Θέμα 6ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 19/2010 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ» σχετικής με την έγκριση του απολογισμού τους οικ.έτους 2009.

Θέμα 7ο : Έγκριση της υπ’ αριθ. 11/2011 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ» σχετικής με την έγκριση του απολογισμού τους οικ.έτους 2010.

Θέμα 8ο : Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου «ΠΟΥΡΟΣ» του Δήμου Θηβαίων, μετά την υπ’ αριθ. 22/2011 απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας.

Θέμα 9ο : Επιστροφή εγγυητικών επιστολών που εξέδωσε ο Δήμος Θηβαίων για το έργο : «Εκσυγχρονισμός – συμπλήρωση της σφαγειοτεχνικής υποδομής με μετεγκατάσταση των Δημοτικών Σφαγείων».

Θέμα 10ο : Εξέταση αίτησης του σπουδαστή Κατσιφή Κων/νου του ΤΕΙ Πειραιά για την πρακτική του άσκηση στο Δήμο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: