Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πανέτοιμοι οι επαγγελματίες της Θήβας για το Πάσχα!!!

Ν. Στρατέλος: «Υποσχόμαστε ότι είμαστε καλύτεροι σε αυτή την δύσκολη περίοδο κι έτσι θα συνεχίσουμε»

Πανέτοιμοι είναι οι επαγγελματίες της Θήβας, με ποιοτικά ντόπια προϊόντα και κρέατα, ιδίως όμως με τιμές προσαρμοσμένες στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες!
«Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κρεοπώλες λόγω των Σφαγείων της Θήβας , οι καταναλωτές θα μείνουν ικανοποιημένοι» επισημαίνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας Ν. Στρατέλος, δηλώνοντας: «Υποσχόμαστε ότι είμαστε καλύτεροι σε αυτή την δύσκολη περίοδο κι έτσι θα συνεχίσουμε».
Ο κ. Στρατέλος ελπίζει οι συμπολίτες του να βρουν δύναμη και κουράγιο, προκειμένου να βγουν στην αγορά, καθώς είναι πλέον γνωστό πως «τα χρήματα προορίζονται μόνο για φόρους και τράπεζες για δεν περισσεύουν για τις ανάγκες των καταναλωτών».
«Χωρίς ανάπτυξη θα βουλιάξουμε όλοι μαζί» επαναλαμβάνει ο εκπρόσωπος των εμπόρων, υπογραμμίζοντας: «Μόνο η ανάπτυξη θα φέρει έσοδα για το κράτος και ο κόσμος θα μπορέσει να ζήσει καλύτερα».
Μιλά για την «ασήκωτη» πλέον φορολογία, που μαζί με την ανεργία (20% στην περιοχή ας), έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα κι εύχεται όλο τον κόσμο «Καλό Πάσχα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: