Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πλούσια η Διαρθρωτική Προσαρμογή στους Επαγγελματοβιοτέχνες Θήβας!!

«Διαρθρωτική Προσαρμογή των επιχειρήσεων εντός της οικονομικής κρίσης» είναι ο τίτλος του προγράμματος, στο οποίο συμμετέχουν 380 επιχειρήσεις της πρ. Επαρχίας Θήβας.
Το Κλαδικό Σχέδιο Διαρθρωτικής Προσαρμογής σε επίπεδο Νομού έχει συντάξει και υποβάλλει η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Θήβας, προκειμένου να στηρίξει τις επιχειρήσεις, πρόκειται δηλαδή, για τα γνωστά επιδοτούμενα κατά 100% από το ΕΣΠΑ, μέσω ΟΑΕΔ σεμινάρια , που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και κλαδική κατάρτιση. Το πρόγραμμα επιδοτεί την επιχείρηση που συμμετέχει, τον εκπαιδευόμενο και την Ομοσπονδία ή το Σωματείο που φροντίζει για τα μέλη της.
«Βρισκόμαστε στο δεύτερο στάδιο, συγκεντρώνοντας τα δικαιολογητικά, αφού οι αιτήσεις έχουν γίνει και ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας» επισημαίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Θήβας Χ. Χαρατσής, μιλώντας για την συμμετοχή 380 επιχειρήσεων, με προσωπικό περίπου 600 ατόμων, από τα οποία υπολογίζει την συμμετοχή του 80% , καθώς μερικοί αντιμετωπίζουν προβλήματα ως προς την ενημερότητα.

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: