Γεύσεις και μυρωδιές, τρόφιμα και ποτά, από όλη την Ελλάδα θα πλημμυρίσει η Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, στις 30 & 31 Μαΐου 2011, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Ελαιόλαδα, κρασιά, τυριά, μέλια, αλλά και γλυκά του κουταλιού και φρούτα και πολλά άλλα παραδοσιακά προϊόντα, θα προσφερθούν στους επισκέπτες, στην πρώτη Γιορτή του Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού με τίτλο: “Ελληνικές Γευστικές Διαδρομές”. Την εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν επιχειρήσεις από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, διοργανώνουν η ΕΣΤΙΑ - Συνεργασία για την Προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, στην οποία συμμετέχουν φορείς του κλάδου τροφίμων και ποτών και το Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε», σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με στόχο την προβολή των ελληνικών προϊόντων διατροφής και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και συμμετέχουν σε αυτή ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν ελληνικά προϊόντα διατροφής. Απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό με στόχο να αναδειχθεί η ταυτότητα, το διατροφικό πρότυπο και τα προϊόντα που αποτελούν τους πρεσβευτές κάθε περιφέρειας, γιατί αυτά συγκροτούν τον διατροφικό μας πολιτισμό.
Η συνέχεια εδω
Ελαιόλαδα, κρασιά, τυριά, μέλια, αλλά και γλυκά του κουταλιού και φρούτα και πολλά άλλα παραδοσιακά προϊόντα, θα προσφερθούν στους επισκέπτες, στην πρώτη Γιορτή του Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού με τίτλο: “Ελληνικές Γευστικές Διαδρομές”. Την εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν επιχειρήσεις από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, διοργανώνουν η ΕΣΤΙΑ - Συνεργασία για την Προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, στην οποία συμμετέχουν φορείς του κλάδου τροφίμων και ποτών και το Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε», σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με στόχο την προβολή των ελληνικών προϊόντων διατροφής και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και συμμετέχουν σε αυτή ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν ελληνικά προϊόντα διατροφής. Απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό με στόχο να αναδειχθεί η ταυτότητα, το διατροφικό πρότυπο και τα προϊόντα που αποτελούν τους πρεσβευτές κάθε περιφέρειας, γιατί αυτά συγκροτούν τον διατροφικό μας πολιτισμό.
Η συνέχεια εδω
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου