Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ψήφισμα των Επαγγελματοβιοτεχνών Θήβας για την ΔΟΥ

Μετά από την φημολογούμενη κατάργηση – συγχωνευση των υπηρεσιών της ΔΟΥ ΘΗΒΩΝ αισθανόμαστε υποχρεωμένοι, ως επαγγελματίες αλλά και ως πολίτες αυτού του τόπου να διαμαρτυρηθούμε για την διαρκή προσπάθεια από πλευράς Κυβερνήσεως προς υποβάθμιση της μεγαλύτερης πόλης του Νομού Βοιωτίας.
Δυστυχώς οι κρατούντες, αντί να ενσκήψουν στις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις μας για ελαστικοποίηση των τελευταίων μέτρων, έρχονται τώρα να επιβεβαιώσουν τις υποψίες μας για κοινωνική αναλγησία, αδιαφορία για τον πολίτη και ισοπέδωση των πάντων.
Οφείλουν να ανακαλέσουν άμεσα την οποιαδήποτε σκέψη ή απόφαση για συγχώνευση της ΔΟΥ ΘΗΒΩΝ, αναλογιζόμενοι ταυτόχρονα τις πιθανές επιπτώσεις από την αποφασή τους αυτή.
Δεν είναι δυνατό να συγχωνευθεί η υπάρχουσα δομή των φορολογικών υπηρεσιών της πόλης μας διότι, πέραν της υποβάθμισης του τόπου, κάτι τέτοιο θα σήμαινε ταυτόχρονα και πολλαπλή άνοδο του κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών από όλους τους επαγγελματίες, οι οποίοι θα αναγκάζονται να μετακινούνται από την πόλη τους για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.
Εξάλλου η ΔΟΥ ΘΗΒΩΝ εξυπηρετεί....

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: