Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Οργή και πολύ θυμός στην Θήβα από τα νέα μέτρα!!!

Επαγγελματίες και πολίτες προειδοποιούν προς κάθε κατεύθυνση….

Οργή, αγανάκτηση και πολύ θυμός στην Θήβα μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων από όλες τις ηλικίες με κοινό χαρακτηριστικό τον όρκο για κοινό ξεσηκωμό.
Ιδιοκτήτες καφετεριών και ταβερνών χαρακτηρίζουν «παραλογισμό» την αύξηση του ΦΠΑ στις επισιτιστικές υπηρεσίες, όχι μόνο σε βάρος τους και των καταναλωτών, αλλά κυρίως σε βάρος της χώρας, που θα πάψει πλέον να αποτελεί τουριστικό προορισμό, λόγω της ακρίβειας.
Επαγγελματίες και πολίτες εκφράζουν με τα χειρότερα λόγια την αγανάκτησή τους για τους 300 της βουλής και προειδοποιούν προς κάθε κατεύθυνση …
«Η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη από αυτούς που μας κυβερνούν» δηλώνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας Ν. Στρατέλος, κάνοντας λόγο για «καταστροφικά μέτρα».
«Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο κόσμος αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. Αυξάνουν τα καύσιμα, δεν κερδίζουν τίποτα, αυξάνουν τα τέλη, πάλι δεν κερδίζουν τίποτα, φρόντισαν το μέτρο με τις αποδείξεις και τώρα αδυνατούν να επιστρέψουν φόρους που αναλογούν στους πολίτες. Κακώς πληρώνουμε κυβερνήσεις και βουλευτές , αφού τα μέτρα είναι εισαγόμενα, καθώς οι δικοί μας είναι ανίκανοι να λύσουν τα προβλήματά μας. Ας μείνουμε με την τρόϊκα και ας εξοικονομήσουμε τα χρήματα από αυτούς που τελικά και ανίκανοι είναι και επικίνδυνοι» τονίζει σε έντονο ύφος ο εκπρόσωπος των εμπόρων, καλώντας τους 300 να βγούν στην αγορά, πράγμα που δεν τολμούν, αφού «γνωρίζουν πως όλα αυτά που κάνουν είναι εγκλήματα» προσθέτει, προειδοποιώντας πως «θα υπάρχουν αντιδράσεις».

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: