Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Από 15 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου οι εκπτώσεις!!!

Ν. Στρατέλος: «Πιστεύω ότι θα δοθούν κίνητρα στους καταναλωτές που λόγω της οικονομικής ανασφάλειας είναι μαζεμένοι»

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις, που λήγουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011.
Σε πρωτοφανή επίπεδα αναμένεται να κινηθούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, με τους επιχειρηματίες, που είδαν τον τζίρο τους μειωμένο, να ρίχνουν τις τιμές… πολύ χαμηλά.
«Έχουμε ενημερώσει τα μέλη μας και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να εξισορροπήσουν την «χασούρα» του προηγούμενου διαστήματος, αλλά και να δώσουν κίνητρα στο καταναλωτικά κοινό, που λόγω της οικονομικής ανασφάλειας είναι μαζεμένοι» υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας Ν. Στρατέλος, καλώντας αφενός τους συναδέλφους του εμπόρους να προστατεύσουν τον θεσμό των εκπτώσεων και να αναδείξουν για μία ακόμη φορά τον παραδοσιακό σεβασμό του εμπορίου προς τους καταναλωτές και αφετέρου το καταναλωτικό κοινό να προτιμήσει και να στηρίξει τα οργανωμένα εμπορικά καταστήματα για τις αγορές του και όχι το κάθε μορφής παρεμπόριο, το οποίο ούτε ποιότητα προσφέρει, ούτε εγγυήσεις, ούτε αποδείξεις.
Την προσοχή εφιστά και στους καταναλωτές ο Εμπορικός Σύλλογος, συστήνοντας τους να επιλέγουν τα προϊόντα που προτίθενται να προμηθευτούν, ύστερα από έρευνα της αγοράς και με γνώμονα τη ποιότητά και την σχέση τελικής τιμής έκπτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: