Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ληστές χτύπησαν δυο σπίτια στην Βοιωτία

Αποφασισμένοι για όλα και ιδιαίτερα «σκληροί» αποδείχθηκαν οι τρεις κακοποιοί που χτύπησαν μέσα σε λίγη ώρα δυο κατοικίες σε διαφορετικές περιοχές της Βοιωτίας. Οι δράστες, που πιθανότατα ήταν αλλοδαποί, δεν δίστασαν να χτυπήσουν τους ενοίκους, ακόμη και γυναίκες προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις κουκουλοφόροι κακοποιοί έκλεψαν ένα αυτοκίνητο μάρκας Ford Mondeo από τον Ωρωπό και με αυτό κατευθύνθηκαν προς το Δήλεσι όπου διέρρηξαν ένα σπίτι πιάνοντας στον ύπνο το ζευγάρι των ενοίκων. Τους ξύπνησαν και τους απείλησαν με πιστόλια ζητώντας χρήματα. Όταν εκείνοι είπαν ότι δεν είχαν, τους χτύπησαν και άρπαξαν 140 ευρώ από την τσάντα της γυναίκας και ένα κινητό.

Με το κλεμμένο ΙΧ πήγαν στη συνέχεια στην Τανάγρα, όπου επιχείρησαν να διαρρήξουν την μπαλκονόπορτα ενός άλλου σπιτιού. Όμως, ο ιδιοκτήτης άκουσε τον θόρυβο και επιτέθηκε στον κακοποιό προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει. Εκείνος, όμως, τον χτύπησε με ένα γαλλικό κλειδί στο κεφάλι, μπροστά στα μάτια της συζύγου και της κόρης του που άρχισαν να καλούν απελπισμένα σε βοήθεια!
Τότε οι κακοποιοί χτύπησαν τις δυο γυναίκες για να τις αναγκάσουν να σωπάσουν και τράπηκαν σε φυγή.
Παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής, κατάφεραν να ξεφύγουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: