Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση με τους συλλόγους είχε ο Δήμαρχος Λεβαδέων

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλαιό Δημαρχείο Λιβαδειάς η πρώτη ενημερωτική συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με εκπροσώπους των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η συνάντηση είχε ως στόχο την κατάθεση προτάσεων και απόψεων από τους Συλλόγους για την προώθηση συλλογικών δράσεων που θα βελτιώσουν όχι μόνο την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά θα κάνουν γνωστό στο ευρύτερο κοινό το έργο των τοπικών συλλόγων που με τη σειρά του θα συμβάλλει στην ανάδειξη της πόλης μας ως φορέα κοινωνικής, πολιτιστικής και μορφωτικής δράσης.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του Δήμου, άνοιξε τη συζήτηση θέτοντας τις βασικές προτεραιότητες στις οποίες θα πρέπει να επικεντρωθεί η συλλογική δράση των φορέων και της Δημοτικής Αρχής και αφορούν στην ευταξία – καθαριότητα της πόλης, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό. Τόνισε επίσης ότι εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων των συλλόγων για να δημιουργηθεί ένα εορταστικό κλίμα στην πόλη και να δοθεί μια νότα αισιοδοξίας στους συμπολίτες μας, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε.

Από την πλευρά τους, όλοι οι εκπρόσωποι επεσήμαναν ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις δυνάμεις τους και τις γνώσεις τους και ότι θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την ανάληψη δράσεων αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και στη πραγματοποίηση πολιτιστικών, αθλητικών και φυσιολατρικών εκδηλώσεων για τη ψυχαγωγία των πολιτών.

Συμφωνήθηκε επίσης, η σύσταση μιας άτυπης επιτροπής μεταξύ των εκπροσώπων των συλλόγων, η οποία θα βελτιώσει τη μεταξύ τους συνεργασία και θα συμβάλλει στην καλύτερη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, τις Απόκριες, το Πάσχα και τα Τροφώνια.

Τέλος, αποφασίστηκε ότι οι Σύλλογοι θα καταθέσουν στο Δήμο υπόμνημα με τις μελλοντικές τους δράσεις, οι οποίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών, ενώ ο Δήμαρχος Λεβαδέων σημείωσε ότι ο Δήμος θα εξετάσει τη δυνατότητα εξεύρεσης χώρου συστέγασης διαφόρων συλλόγων που δεν διαθέτουν δικό τους χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: