Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τι λέει ο Βαγγέλης;

Δύο πράγματα θα ήθελα να μάθω. Τι αισθάνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επιστροφή Συμπιλίδη και ο Βαγγέλης Μπασιάκος για όσα έλεγε η Άρια Αγάτσα κατά το παρελθόν ως μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και Ν.Σ. Βοιωτίας για την αγροτική πολιτική της Ν.Δ. σε ομιλία της η οποία ωστόσο βρίσκεται ακόμα και σήμερα 19 Απριλίου, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές αναρτημένη στην σελίδα της στο διαδίκτυο.
Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το σύνθημα «όλα τα κιλά – όλα τα λεφτά», που εξέφρασε και συμβόλισε το βασικό αντιπολιτευτικό πυρήνα της Ν.Δ., όχι μόνο για το βαμβάκι αλλά για όλα σχεδόν τα θέματα που αφορούν τη διαρθρωτική προσαρμογή της ελληνικής γεωργίας στη νέα πραγματικότητα, είναι κατ΄ ουσία ένα εννοιολογικό μόρφωμα αποτύπωσης μιας λαϊκίστικης δεξιάς και αντιδραστικής πολιτικής αντίληψης» και «Απέναντι στην επικίνδυνα αδιέξοδη, για την αγροτική μας οικονομία κατάσταση, που έχει οικοδομήσει η Ν.Δ.,με την τακτική που ακολούθησε ως κόμμα αντιπολίτευσης αλλά και τη σημερινή ανεπάρκεια της να διαχειριστεί ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο αγροτοοικονομικό περιβάλλον, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., δεν αντιπαραθέτει συνθήματα. Αντίθετα μάλιστα, αναλαμβάνει τις ευθύνες του και τολμά».


Της Αριας Αγάτσα
- Μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
-Nομαρχιακή Σύμβουλος

Το σύνθημα «όλα τα κιλά - όλα τα λεφτά», που εξέφρασε και συμβόλισε το βασικό αντιπολιτευτικό πυρήνα της Ν.Δ., όχι μόνο για το βαμβάκι αλλά για όλα σχεδόν τα θέματα που αφορούν τη διαρθρωτική προσαρμογή της ελληνικής γεωργίας στη νέα πραγματικότητα, είναι κατ΄ ουσία ένα εννοιολογικό μόρφωμα αποτύπωσης μιας λαϊκίστικης δεξιάς και αντιδραστικής πολιτικής αντίληψης.
Η Δίκαιη αντίδραση του αγροτικού κόσμου απέναντι σε μια Κυβέρνηση που παραπαίει είναι το αποτέλεσμα συσσωρευμένων προβλημάτων που διαμορφώνουν ένα υψηλό κόστος παραγωγής, υψηλή εξάρτηση από το δανεισμό και μια μεγάλη απόκλιση μεταξύ των τιμών παραγωγού και των τιμών που πληρώνει ο καταναλωτής στα ράφια.Σήμερα και κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες μιας οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της Βοιωτίας που είναι προβλήματα επιβίωσης, αυξάνονται και αναζητούν λύσεις.
Απέναντι στην επικίνδυνα αδιέξοδη, για την αγροτική μας οικονομία κατάσταση, που έχει οικοδομήσει η Ν.Δ.,με την τακτική που ακολούθησε ως κόμμα αντιπολίτευσης αλλά και τη σημερινή ανεπάρκεια της να διαχειριστεί ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο αγροτοοικονομικό περιβάλλον,το ΠΑ.ΣΟ.Κ.,δεν αντιπαραθέτει συνθήματα.Αντίθετα μάλιστα,αναλαμβάνει τις ευθύνες του και τολμά Απευθύνεται προς τους αγρότες και όλους τους συντελεστές της αγροτικής μας οικονομίας και επισημαίνει με ευθύτητα,ότι θα κατακτήσουμε το μέλλον,αν όλοι μαζί σταδιακά οικοδομήσουμε ένα νέο αγροτοδιατροφικό μοντέλο,που θα διέπεται από το τρίπτυχο;

"Βιώσιμη και Ανταγωνιστική Γεωργία, σε μια Ανεπτυγμένη Ύπαιθρο με Κοινωνική Συνοχή"

Tabloid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: