Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Συνελήφθησαν τρεις για κλοπή από εγκαταστάσεις της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς

Συνελήφθησαν, στις 13-08-2013 το πρωί στο Θούριο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τρεις (3) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 14, 24 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και ήταν έμφορτο με μεταλλικά αντικείμενα, να κινείται στην περιοχή Θούριο Βοιωτίας και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία (1) σιδερένια σχάρα διαστάσεων (2×2,5) μέτρων μία (1) σιδερένια σχάρα διαστάσεων (1×1) μέτρων ένας (1) έλικας, ο οποίος αφαιρέθηκε από σιλό, μήκους 5 μέτρων 

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι δράστες, νωρίτερα χθες το πρωί, αφαίρεσαν τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα από χώρο αποθήκευσης σιτηρών και καλαμποκιού, ιδιοκτησίας της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς, που βρίσκεται στην διασταύρωση Λεβέντη της παλιάς Εθνικής Οδού Λαμίας - Λιβαδειάς. 

 Τα κλαπέντα αντικείμενα, συνολικής αξίας (2.000) ευρώ, κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίσθηκαν από αρμόδιο υπάλληλο του αποδόθηκαν. 

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς ερευνάται η τυχόν συμμετοχή των δραστών στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων ενώ ο 24χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.