Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΥΠΕΡ-ΑΘΛΟΣ

  Πραγματοποιήθηκε ο Ευχείδιος ΥΠΕΡ - ΑΘΛΟΣ . Ξεκινώντας οι αθλητές του υπερ-άθλου το απόγευμα του Σαββάτου από την περιοχή των Δελφών και μετά από 107χλμ. έφταναν στο μέρος των Πλαταιών από όπου και επέστρεφαν άμεσα για άλλα 107χλμ. δύσκολα κια επίπονα.Σε αυτόν του υπερ-άθλο δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει ο ΣΔΥΜ Θήβας . Είχε δύο συμμετοχές, τον Βαγιακάκο Αθανάσιο και τον πρόεδρο του τον Σκουρτανιώτη Ιωάννη .
 Ο σταθμός ανεφοδιασμού στα Λεύκτρα,όπως κια άλλοι 20,ήταν έτοιμος για να προσφέρει ότι ήταν δυνατόν για όλους τους αθλητές.
  Στις 12 τα μεσάνυχτα ξεκινούσε από την περιοχή των Πλαταιών ο δεύτρος αγώνας ο Ευχείδιος άθλος των 107 χιλιομέτρων κια κατέληγε σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες στους Δελφούς . Σε αυτό τον αγώνα η δυναμική παρουσία του ΣΔΥΜ Θήβας απαρτίζονταν από 7 αθλητές,τον Βαγιακάκο Δικαίο , Γερμακόπουλο Δημήτριο,Καραμπετιάν Μάριο,Κοφίνη Κωνσταντίνο, Μαστροχρήστο Αθανάσιο ,Φιλλιπούση Μανώλη, Χρήστου Δημήτριο. Ευχαριστίες για όλους τους αθλητές και για όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο για την τέλεση αυτού του πολύ σημαντικού αθλητικού γεγονότος! O τερματισμός και η απονομή των μεταλλίων θα γίνει στους Δελφούς την Κυριακή το πρωί.




Δεν υπάρχουν σχόλια: