Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτεύουσα πόλη από το ΚΕ.ΘΗ.ΠΟ με την Πρύτανη Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.












Το ΚΕ.ΘΗ.ΠΟ  ευχαριστεί την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη , τον Δήμο Θηβαίων και τον Δήμαρχο Σπυρίδων Νικολάου για την συνεργασία, την ΔΗ.ΚΕ.Θ για την ευγενική παραχώρηση του Συνεδριακού και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αναστάσιο Καμούτση για την πολύπλευρη βοήθεια του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Ευχαριστεί τις εταιρείες του ομίλου Στασινόπουλου ΕΛΒΑΛ και ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ  ΚΟΡΙΝΘΟΥ και τον κο Νικόλαο Κουδούνη Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς για την συμβολή τους ως χορηγοί της εκδήλωσης.  

Τίμησαν την εκδήλωση :
Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης , ο πατήρ Σπυρίδων Βασιλάκος εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας και ο εφημέριος της Μητροπόλεως π. Γεώργιος Παπαγεωργίου
Ο βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος
Ο δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιαίων Γιώργος Ντασιώτης,
Ο πρόεδρος του Πρόεδρος  Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού ΤΕΙ    Στερεάς Ελλάδας  Αναπληρωτής Καθηγητής Δρ. Τριβέλλας Παναγιώτης  
Η Έφορος Αρχαιοτήτων Βοιωτίας Δρ.Αλεξάνδρα Χαραμή
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας  Νικόλαος Κουδούνης.
Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Βοιωτικών Μελετών Νικόλαος Κόλλιας
Ο αντιδήμαρχος Θηβαίων Ανδρέας Χατζησταμάτης
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιος Κοκοντίνης
Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Αναστάσιος Καμούτσης
Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ Αλέκος Στάικος
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σταμάτης. Χαλβατζής, Γιάννης. Κόρδατζης, Ντίνος Τυρινόπουλος Κώστας Χαρέμης, Δημήτρης Κουτσοδήμος, Γιώργος Γεωργακόπουλος Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Θωμάς Κιούσης.
Οι περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Αναστασίου και Γιώργος Ψυχογιός και ο πρώην Αντιπερειφερειάρχης Γιώργος Μουλκιώτης.
Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Θ  Νότης Καλαμπάκας
Οι πρώην Βουλευτές Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας και Βάσω Τσόνογλου, και μετέφερε το χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο Βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Μπασιάκος που εκπροσωπούσε τη βουλή σε σύνοδο του ΝΑΤΟ.
Σημαντική ήταν η παρουσία εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της Θήβας, πολλών εκπαιδευτικών και πλήθους φιλομαθών που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν  η παρουσία νέων παιδιών και μαθητών που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δείγμα της ελπίδας που έχει ο τόπος μας.

Ευχαριστούμε τη συμπατριώτισσα δημοσιογράφο Παναγιώτα Βιλλιώτη για το συντονισμό της εκδήλωσης, το Σταρ Λαμίας,  τα Βοιωτικά Νέα το Romfea.gr, το ΘΗΒΑ PRESS το ΘΗΒΑ GR και το exeisminima που κάλυψαν την εκδήλωση, όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που πρόβαλαν την εκδήλωση, το YOLO 102.1 ως χορηγό επικοινωνίας, το Φωτογραφείο Χρήστος Μακρυπούλιας για τις φωτογραφίες και την βοήθεια του , τον Μανώλη Ζέππο για το Βίντεο  το φυτώριο Γαστουνιώτη για το στολισμό της αίθουσας και τους υπαλλήλους της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Κώστα Τσολάκο και Κώστα Αραπίτσα .