Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2016

Αρκετοί πλέον αθλητές έχουν φτάσει στο χωριό Καλούσι , ορεινό χωριό της Αχαΐας που βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων,αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των αθλητών, και από τον ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ έχουν φτάσει  ο Λυμπερίου Κ. σε 23 ώρες και 4 λεπτά , ο Σκουρτανιώτης Ι. σε 25 ώρες και 38 λεπτά και ο Κοφίνης Κ. σε 27 ώρες και 12 λεπτά .Για τον Βαγιακάκο δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

epese kai to kalousi sta xeria mas . pame na grapsoume magikes stigmes. apopse kanenas den ua koimithei eimaste sto pleuro sas .

Ανώνυμος είπε...

ειμαι 78 χρ δρομεας ειναι συγκλονιστικες οι στιγμες που εκτυλισσονται κλαιω με λυγμους οταν βλεπω τα παιδια μας να τρεχουνε μεσα στο σκοταδι για ενα κλαδι ελιας τιμωντας το ερασιτεχνικο μαζικο αθλητισμο μακρυα απο τον επαγγελματισμο καιτα σκοτεινα μονοπατια που σε ζαλιζουνε . ειστε ολοι αξιοι συγχαρητηριων παραδειγμα προς μιμηση για τη νεολαια ευγενους αμιλας απαραμιλους θαρρους και αδαμαστης θελησης και μεγαλειου ψυχης .

Ανώνυμος είπε...

η λεβεντια ειναι μια πληγη που παντα αιμα τρεχει θεε μου πως την βαστα εκεινος που την εχει .














Ανώνυμος είπε...

κριμα τετοιο παλλικαρι που ο χαρος γυρευει να το παρει τετοια λεβεντια και τη πορτα του χτυπαει μεσα στη νυχτια . αιντε βρε καργιολα μακρυα μας στα βουνα εμεις και η λεβεντια μας . στα βουνα εμεις και η λεβεντια μας αιντε βρε καργιολα μακρυα μας .

Ανώνυμος είπε...

i skepis olon mas eine mazi sas . kalo termatismo . pano apola omos metraei i ithaki .