Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2016

Είναι πραγματικά απίστευτο και όμως αληθινό,μετά από 255 χιλιόμετρα που διένυσαν οι δρομείς του ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ αλλά και άλλοι από άλλους συλλόγους αλλά και χώρες,κατάφεραν να φτάσουν στον τερματισμό. Πρώτος από το σύλλογο μας και τέταρτος στη γενική κατάταξη ο Λυμπερίου Κώστας με χρόνο 39 ώρες και 45 λεπτά ,έβδομος στη γενική και δεύτερος για τον ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ ο Σκουρτανιώτης Ι. με χρόνο 41 ώρες και 39 λεπτά,δέκατος τέταρτος στη γενική και τρίτος για τον ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ ο Βαγιακάκος Αθ. με χρόνο 43 ώρες και 50 λεπτά και δέκατος όγδοος για τη γενική και τέταρτος για τον ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ ο Κοφίνης Κώστας με χρόνο 43 ώρες και 50 λεπτά. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που έχουν καταφέρει και μαζί με τα πολλά συγχαρητήρια για αυτό που κατάφεραν , έχουν τις ευχές μας για γρήγορη και καλή αποκατάσταση ώστε να μας χαρίσουν και άλλες χαρές σε επόμενους αγώνες!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΥΡΤΑΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΛΕΨΕΙΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΝΩΛΗ ΖΕΠΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ . ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

οι Αλβανοί που έρχονταν κάποτε με τα πόδια από τα Τίρανα κάνανε περισσότερα από 700 χιλιόμετρα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΖΕΠΠΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ . ΕΤΣΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΟΔΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΔΡΟΜΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

αξιζουνε πολλα συγχαρητηρια και στον εκδοτη του μπλοκ που ασχολειται με τα θεματα του ερασιτεχνικου και λαικου μαζικου αθλητισμου και των μικρων μεσαιων και μεγαλων αποστασεων δρομου , θεματα που τα πιο πολλα μμε στις μερες μας τα απαξιωνουνε και προτιμουν να ασχολουνται με τις διαφημισεις της λαιδης η με τα φωτομοντελα της κοκαινης .

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΤΡΩΝ?? ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ?? ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΝ ΔΡΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ .




Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΣ ΔΡΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΡΘΩΠΟΣ . ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.