Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙΟΥ

Από νωρίς το πρωί αρκετοί έδωσαν το παρών στη συνάντηση που είχαν ενημερώσει πολλούς συλλόγους και άλλους στο ραντεβού για τον εθελοντικό καθαρισμό του Μοσχοποδίου. Σίγουρα μια όμορφη κίνηση με αρκετά μεγάλη συμμετοχή ατόμων. Μικροί και μεγάλοι λοιπόν έχοντας φορέσει τα απαραίτητα γάντια , έχοντας πάρει μια σακούλα σκουπιδιών και κυρίως με κέφι και χαμόγελο μάζεψαν σκουπίδια από το θέατρο και όλους τους γύρω χώρους. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το δήμο Θήβας για τη βοήθεια, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, το σύλλογο ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ,και όλους προσωπικά για αυτή τους την κυρίως συμβολική αλλά και πρακτική βοήθεια τους.   






Όλοι στο τέλος δήλωσαν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για αυτή τους την κίνηση και έδωσαν υπόσχεση για το εκ νέου συμμετοχή τους στο καινούργιο ραντεβού που θα δοθεί στο μέλλον!!! 
Το ΘΗΒΑ PRESS ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩΣΑΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΦΟΡΗΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ ΠΕΡΙΣΥΝΕΛΕΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙΟΥ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟ