Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία το πρώτο ανοιχτό σεμινάριο Taekwondo από τον κ. Σταματέλο Μανώλη

Στο πρώτο Ανοικτό σεμινάριο Taekwondo προπονητικής , πρώτων βοηθειών και φυσικοθεραπείας ο προπονητής Σταματέλος Μανώλης.
 
Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Ανοικτό σεμινάριο προπονητικής , πρώτων βοηθειών και φυσικοθεραπείας  της Ένωσης Taekwondo Βορείου Ελλάδος.
Στο Σεμινάριο συμμετείχε και ο προπονητής του συλλόγου Παγκράτης Θηβών Σταματέλος Μανώλης από την Πόλη μας Θήβα ο οποίος μας δήλωσε:
Ήταν ένα απίστευτο σεμινάριο της Βορείου Ελλάδος γεμάτο γνώσεις που μας έδωσαν οι καλύτεροι στον κόσμο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ παράλληλα αυτή την μεγάλη προσπάθεια της Ε.ΤΑ.Β.Ε τον κ. Χρήστο Μανώλη Πρόεδρο της ένωσης και όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτό , τον κύριο Χρηστίδη Ανδρέα για το υπέροχο πρόγραμμα προπονητικής στα παιδιά και το υπέροχο βιβλίο " TAEKWONDO & Παιδί " που θεωρώ ότι θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ο κάθε προπονητής στην σχολή του , Το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης για τις γνώσεις στις πρώτες βοήθειες και για το πτυχίο "EuropeanResuscitationCouncil " , Την κα. Βαβουλίδου για το μάθημα Φυσικοθεραπείας και τις πολύτιμες γνώσεις , Τον Ισπανό προπονητή" TortosaAlamendaJesus " για το σεμινάριο αγωνιστικού taekwondo που ήταν ένα από τα καλύτερα που έχω παρακολουθήσει, και τέλος τον "MasterKyTuDang" που δεν έχω λόγια να περιγράψω την απίστευτη διδακτική του. Τους ευχαριστώ πολύ όλους!!!
Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο προπονητής Σταματέλος Μανώλης παρακολούθησε το σεμινάριο το οποίο διήρκησε 3 ημέρες 22 , 23 και 24 Απριλίου από τις  9:00π.μ. εως τις 22 μμ. και στο τέλος απονεμήθηκε με το πτυχίο των ΕΚΑΒ "EuropeanResuscitationCouncil " και το πτυχίο προπονητικής από την Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: