Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΝΔΑΡΕΙΩΝ 2017-ΘΗΒΑ-ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΤ




Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ τα “Πινδάρεια” στη Θήβα
 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί το φετινό πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Πινδάρεια 2017”, που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων.
 Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου ευχαριστούν θερμά την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, τη Γενική Γραμματέα Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνο Τσέγα για την άμεση και θετική τους ανταπόκριση σε σχετικό αίτημα του Δήμου .
Η αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τον μακροβιότερο θεσμό του πολιτισμού της Θήβας, που πραγματοποιείται φέτος για 39η συνεχή χρονιά. Τα “Πινδάρεια” δεν συμβάλλουν μόνο στην ψυχαγωγία των πολιτών αλλά και στην ανάδειξη, τη διατήρηση και τη δημιουργία πολιτιστικού αποθέματος καθώς και στην ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού στην περιοχή μας, γι' αυτό και τα αγκαλιάζουν κάθε χρόνο οι δημότες και επισκέπτες μας.
Το φετινό πρόγραμμα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου κοινού και είναι το αποτέλεσμα μίας ουσιαστικής και αγαστής συνεργασίας του Τμήματος Πολιτισμού του Δ.Ο.Θ. με συλλόγους, σχολεία, μουσικά, θεατρικά και χορευτικά σχήματα από όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: