Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΩΔΕΙΟΥΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.):
«Νότες Χριστουγεννιάτικες» τη Δευτέρα 18/12/2017 με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, της Βυζαντινής και παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Θήβας.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν σε μία αρμονική συνύπαρξη επί σκηνής, την παιδική χορωδία με την καθοδήγηση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Ωδείου κ. Νίκης Πανταζάτου, τη Βυζαντινή χορωδία υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής του Ωδείου κου Αντώνιου Τσαρουχά και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Θηβαίων υπό την καθοδήγηση του Αρχιμουσικού κ. Βασίλειου Ρίζου.
«Βραδιά Μπαλέτου» την Τετάρτη 20/12/2017, με το Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι «Οι Περιπέτειες της Νεράϊδας», από το Τμήμα Μπαλέτου και Μοντέρνου Χορού του Δημοτικού Ωδείου Θήβας. Mε την καθοδήγηση της Καθηγήτριας χορού κ. Νατάσας Κόλλια, οι μαθητές παρουσίασαν μια εξαιρετική παράσταση στον ασφυκτικά γεμάτο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπυρίδων Νικολάου και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. κ. Κωνσταντίνος Χαρέμης, οι οποίοι συνεχάρησαν τους συντελεστές και ιδιαιτέρως τα παιδιά για τη θαυμάσια προσπάθεια και επίδοσή τους.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΗΚΕΘ

Κωνσταντίνος Χαρέμης


Δεν υπάρχουν σχόλια: