Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή Βασιλόπιτας ΕΔΔΥΠΠΥ

Παρόντες ήταν , επίσης, ο Αντιπρόεδρος Α’ και Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Ι. Φωστηρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Β’ και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ι. Λώλος, ο Γενικός Γραμματέας και Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Ν. Μπάμπαλος, ο Αναπ. Γενικός Γραμματέας και Αντιδήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Η. Τιτόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας και Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ε. Κούλης, η Ταμίας και Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κα. Α. Γ. Πάσχου, ο Αναπ. Ταμίας και Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Π. Γιατζίδης, ο Γεν. Γραμματέας Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ κ. Ε. Ρεστέμης, η Δημ. Σύμβουλος Καρύστου και μέλος του Δ.Σ κα. Μ.Λ. Βερούχη, ο Αντ. Παπάγου-Χολαργού και μέλος του Δ.Σ κ. Γ. Οικονόμου, ο Δημ. Σύμβουλος Διδυμότειχου και μέλος του Δ.Σ κ. Π. Πατσουρίδης, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Δημ. Κοινότητας Φερών και μέλος του Δ.Σ κ. Χ. Βαλκάνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου και Πρόεδρος ΕΕ κ. Ι. Λαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων και μέλος Δ.Σ κ. Α. Καμούτσης, ο Δημ. Σύμβουλος Αγ. Αναργύρων Καματερού κ. Ν. Παντελιάς, η Διαμερισματική Σύμβουλος Φιλοθέης κα Ν. Λάβδα και η Πρόεδρος του ΑΡΓΩ κα Γ. Πίσπα.
Ο Πρόεδρος του Δικτύου και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ευχήθηκε, η νέα χρονια για το Δίκτυο και του 230 Δήμους-μέλη , να είναι πρόσφορη , με νέες εκστρατείες ενημέρωσης και πρόληψης για τους συμπολίτες μας και πλούσια σε προγράμματα και δράσεις ευαισθητοποίησης. Ο κ. Γ. Πατούλης συγκεκριμένα ανέφερε ότι: « Είναι η αρχή μίας χρονιάς γεμάτης με προοπτικές και μελλοντικές επιτυχίες , στον τομέα της πρόληψης της υγείας, στους Δήμους-μέλη του Δικτύου μας. Το Δίκτυο, πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας , με εχέγγυα τα διεθνή πρωτόκολλα , σχεδιάζει νέες στρατηγικές δράσεις, στον τομέα της υγείας. Συνάμα , είναι άξιο λόγου να επισημανθεί ότι , ήδη μέχρι τώρα, 100 Δήμοι-μέλη έχουν πάρει απόφαση να ιδρύσουν ΚΕΠ Υγείας και να παρέχουν, στους δημότες τους, την ευκαιρία προσυμπτωματικού ελέγχου και ενημέρωσης για τα 8 νοσήματα , τα οποία δύνανται να προληφθούν, βάσει των κατευθυντήριων γραμμών του Π.Ο.Υ , με την συνδρομή και καθοδήγηση των ΚΕΠ Υγείας. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε να έχουμε μία δυναμική και παραγωγική χρονιά , γεμάτη επιτεύγματα , στο δύσκολο έργο όλων μας, αλλά ,επίσης, γεμάτη δημιουργικές στιγμές , με στόχο την επίτευξη του απώτερου σκοπού, την βελτίωση της υγείας των συμπολιτών μας. Καλό κουράγιο σε όλους, με υγεία και πολλές επιτυχίες».
Το Δίκτυο συνεχίζει και το νέο έτος, με την ίδια επιτυχημένη πορεία του έως τώρα, με καινούριες δράσεις και νέα προγράμματα πρόληψης , κάτω από το πρίσμα μετρήσιμων αποτελεσμάτων, διαρκώς επαυξανόμενων .

Δεν υπάρχουν σχόλια: