Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


Συνεδριάζει στο Καρπενήσι η 2η Επιτροπή Παρακολούθησης του Ε.Π Ηπείρου – Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας 2007-2013

Την Τρίτη 31 Μαρτίου 2009 θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι η 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ηπείρου - Στερεάς Ελλάδας –Θεσσαλίας, 2007-2013» στα πλαίσια του ΕΣΠΑ. Η συνεδρίαση θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο “Montana” και ξεκινά στις 10:00 π.μ.
Τα Μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης που θα συμμετάσχουν στις εργασίες της Συνεδρίασης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της εξέλιξης των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων με τις εισηγήσεις των Γενικών Γραμματέων των Περιφερειών: Στερεάς Ελλάδας κ. Σκλιά ο οποίος προεδρεύει της Επιτροπής, Ηπείρου κ. Πανοζάχου και Θεσσαλίας κ. Γκούπα.
Στη συνεδρίαση θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων η υλοποίηση των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ηπείρου-Στερεάς-Θεσσαλίας η επιβεβαίωση Διαχειριστικής Επάρκειας Δικαιούχων και το σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου του ΕΣΠΑ.
Σας γνωρίζουμε ότι στην ιστοσελίδα των Ενδιάμεσων Διαχειριστικών Αρχών Ηπείρου (www.peproe.gr), Θεσσαλίας (www.thessalia.gr/pep/default.el.asp) και Στερεάς Ελλάδας (www.stereaellada.gr/per_perifereia.htm), θα καταχωρηθεί το υλικό της 2ης Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: