Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Απαράδεκτη απόφαση της Αντινομάρχου κ.Παπαθωμά.


ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΤΑΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ
Αδικαιολόγητη η αδράνεια του Δήμου

Τρίζουν τα κόκαλα του αείμνηστου Αντώνη Τρίτση…..
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας δια της κ.Αντινομάρχου καταργεί!! τον νόμο 1337 του 1983 «περί εισφοράς σε γή και χρήμα των εντασσόμενων περιοχών στο Σχ.Πόλεως», της πρώτης τετραετίας του Ανδρέα Παπανδρέου. Νόμος τομή στα πολεοδομικά ζητήματα της χώρας που καταξίωσε τον Αντώνη Τρίτση στην συνείδηση του λαού ως ριζοσπάστη πολιτικό.
Όμως, η Νομαρχία του κ.Περγαντά, αν και πρόσκειται στο Πασοκ, δεν δίστασε να ακυρώσει την πράξη εφαρμογής, για την επέκταση του σχεδίου της Θήβας στην συνοικία «Πινδάρου» έκτασης 1000 στρεμμάτων, παρεμποδίζοντας την ανάπτυξη της Πόλης και στερώντας της, κοινοχρήστους χώρους και χώρους πρασίνου και κοινωνικού εξοπλισμού.
Μεγάλη η ευθύνη του κ.Νομάρχη που όρισε ως αντινομάρχη για τα θέματα περιβάλλοντος την κ.Παπαθωμά και η οποία έσπευσε να εκδώσει την παράνομη αυτή πράξη.
Πελώρια τα ερωτήματα, και κυρίως, ποιος ο λόγος που ο κ.Νομάρχης δια της κ.Αντινομάρχου παραμέρισε το κοινωνικό όφελος προς χάριν ιδιωτικών συμφερόντων.
Τέτοιου είδους αλλαγή επαγγέλλεται το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Βοιωτίας;…Έτσι υλοποιείται η «πράσινη ανάπτυξη» που εξαγγέλλει ο Γ.Παπανδρέου;…
Ανάλογη είναι και η ευθύνη της Δημοτικής αρχής της Θήβας.
Ο κ.Σβίγγος αδράνησε και με παραλείψεις διευκόλυνε την δράση των ιδιωτικών συμφερόντων. Δεν έλαβε εγκαίρως ένδικα μέσα στήριξης των συμφερόντων του Δήμου. Δεν διεκδίκησε από τον Νομάρχη την νομιμότητα, αμέσως μετά την ανάληψη της αρχής το 2007. Εγκατέλειψε τα έργα υποδομής που εκτελούνταν στην συνοικία Πινδάρου (χαρακτηριστική η απόλυτη άρνηση του να ολοκληρωθεί η οδός Εκάβης που θα ανακούφιζε και την οδό Μακαριου).
Δεν είναι τυχαία η πρόσφατη δήλωση του κ.Σβίγγου (γλώσσα λανθάνουσα;…), ότι «δικαιώθηκε» από την δυσμενή για τον Δήμο εξέλιξη της υπόθεσης.
Καλούμε τον Δήμαρχο να προσφύγει πάραυτα, ως έχει υποχρέωση, ενώπιον του Γεν. Γρ. της Περιφέρειας κατά της απαράδεκτης απόφασης της κ.Αντινομάρχου και τον Νομάρχη να αναλογισθεί της ευθύνες του.
ΘΗΒΑ 23/3/2009
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΥΜΑΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι σταματούν έργα δεν είναι καθόλου καλό! Αλλά όταν λέτε ότι "η οδός Εκάβης θα ανακούφιζε και την οδό Μακαρίου" τι εννοείται κ. δημοτικοί σύμβουλοι;;; θα περνούν τα φορτηγά με τα επικίνδυνα φορτία και απο αυτήν την οδό;;; Δηλαδή δεν έφτανε η Μακαρίου θέλετε να περνάνε και απο άλλο δρόμο;
Λέτε κ. Σκούμα "η Νομαρχία πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ". Εσείς που ανήκετε θα μας πείτε;;; Πάντως αν κάποιος που δεν γνωρίζει και διαβάζει το δελτίο τύπου σχηματίζει την άποψη ότι εσείς έχετε μετακομίσει σε άλλον πολιτικό χώρο! Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

καλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα;
δεν είναι παράλογο να αλλάξει κάποιος παράταξη, αλλά να το παίζει δίπορτο.....

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό συμφωνώ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥς ΛΕΝΕ. ΡΗΤΗΣΕ Η ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ, ΠΕΙΣΗΜΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΨΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, Η ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΟΨΗ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΡΗΤΗΣΕ ΤΗΝ κ. ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

σωστο. να πάρει θεση η κ. Τσόνογλου, στο σοβαρό αυτό θέμα, όπως πήρε θεση για την οδό Μακαρίου, στη Θήβα. Και επειδη μας διαβαζει, περιμένουμε να μας πει την άποψή της για το σοβαρό αυτό ζήτημα. Δεν πιστεύουμε να μεινει σιωπηλή.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ. ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

RE FILE, EGV PERIMENO NA MAUV THN APOCH TOY NOMARXH

Ανώνυμος είπε...

H ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ, ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ. ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΟΦΕΛΟΣ Ή ΤΟ ΣΥΜΦΕΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΑΝ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙ.ΑΣΒΕΣΤΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Το Οτι ειναι ΠΑΣΟΚ ο Νομαρχης που κολαει τωρα κε Σκουμα ? Ο ανθρωπος δεν ενδιαφρεται για την Θηβα και το εχει αποδειξει με πραξεις και παραλειψεις...
Πρεπει οι Θηβαι πολιτες να του φερθουν αναλογως...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΠΙΝΔΑΡΟΥ Ο ΣΒΙΓΓΟΣ , ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΑΛΥΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΚΟΥΜΑ,
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΠΥΡΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ 1/98 ΠΡΑΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΠΔ ΦΕΚ 308Δ/84 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΑΞΗ.ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ.ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΑΣ.ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ