Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Δράσεις Εθελοντικών Δυνάμεων Σχηματαρίου


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009, ο Πρόεδρος κ. Χατζόπουλος Σπύρος και ο Γ. Γραμματέας κ. Καπάκας Μιχάλης, συναντήθηκαν με τον Αντινομάρχη κ. Νταλιάνη Δημήτριο, και τους υπεύθυνους του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Ν. Βοιωτίας, για την εγγραφή του Συλλόγου στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας και την συμμετοχή του στα Αρμόδια Όργανα σε επίπεδο Νομού.
Ενημερώθηκαν για την οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου καθώς επίσης και για την επιχειρησιακή του ετοιμότητα.
Την Γ.Γ.Π.Π. στο ΥΠ. ΕΣ. θα επισκεφθούν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας για την τελική ένταξη του Συλλόγου στο μητρώο μετά τη σχετική επιστολή της Ν.Α.Β. με την οποία συνηγορούν για την ένταξη στο μητρώο.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2009, ομάδα των ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, συμμετείχε στην 2η δενδροφύτευση που πραγματοποίησε ο Σ.Π.Α.Π. με χορηγό επικοινωνίας τον ΣΚΑΪ στην περιοχή του ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης και Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του, την ομάδα των Ε.ΔΥ.Σ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ 2000 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Π.Α.Π.

Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2009, ο Σύλλογος μας, παρέλαβε από τον Σ.Π.ΑΠ., στο Δημαρχείο Πεντέλης 2.000 φυτά πεύκων και κυπαρισσιού για μια νέα δενδροφύτευση.
Προγραμματίζουμε τις νέες δενδροφυτεύσεις για το επόμενο 20ήμερο.
Με ανακοινώσεις μας, θα ενημερωθούν οι πολίτες και φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: