Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΚΟ: 2η ανοιχτή επιστολή προς τον βουλευτή Μιχ. Γιαννάκη


Κε Γιαννάκη Ψυχραιμία,
δεν αρμόζει σε ένα εκπρόσωπο του Ελληνικού Κοινοβουλίου τέτοια συμπεριφορά. Αυτός ο ρόλος απαιτεί υψηλότερο πολιτικό ανάστημα. ΗΡΕΜΗΣΤΕ. Απευθύνεστε σε απλούς εργαζόμενους που αγωνιούν για το μεροκάματο.
Με την από 6.9.2010 επιστολή μας, προσπαθήσαμε να σας υπενθυμίσουμε μια σειρά από αδιαμφισβήτητα γεγονότα τα οποία έγιναν και με την δική σας πολιτική ευθύνη και τα οποία οδήγησαν την ΛΑΡΚΟ στα πρόθυρα χρεοκοπίας.
Παράλληλα μέσα από μία πολιτική και συνδικαλιστική επιχειρηματολογία προσπαθήσαμε να σας καταδείξουμε το άστοχο της πολιτικής σας κίνησης να καταθέσετε την επερώτηση με θέμα «Προσλήψεις στην ΛΑΡΚΟ ΑΕ εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ» και τελειώνοντας σας καλέσαμε αφού πρώτα ζητήσετε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ , να σταθείτε δίπλα μας προκειμένου να διασφαλιστεί το αυριανό μεροκάματο που με δική σας πολιτική υπαιτιότητα σήμερα κινδυνεύει.
Αντί αυτού, στην έγγραφη απάντηση της 8.9.2010, καταφύγατε σε παραλήρημα αυθαίρετων συμπερασμάτων – χαρακτηρισμών, ανάξια απαντήσεων, όπου με περίσσεια πολιτική εμπάθεια προσπαθείτε να δημιουργήσετε τεχνητή πόλωση χωρίζοντας τους εργαζόμενους σε ΜΠΛΕ και ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, σε ΚΑΛΟΥΣ και ΚΑΚΟΥΣ προκειμένου να κρύψετε την ένδεια της πολιτικής σας επιχειρηματολογίας.
Χρειάζεται τεράστιο πολιτικό θράσος και αναίδεια να μιλάτε εσείς για ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ στην ΛΑΡΚΟ .
Εσείς και η πολιτική σας παράταξη είστε η προσω-ποποίηση της απόλυτης ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ .
Επί των ημερών σας ΡΗΜΑΞΑΤΕ και ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ
την μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας. ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ και ΡΗΜΑΞΑΤΕ όλη την χώρα.,
Και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς. Το λένε όλοι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ.

Όλη η επιστολή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: