Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Σύλληψη τσιγγάνων με 3,5 κιλά κοσμήματα


3,5 κιλά κοσμημάτων κουβαλούσαν τρεις τσιγγάνοι (δύο άνδρες και μια γυναίκα) 28, 57 και 44 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν προχθές από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 444 κοσμήματα, συνολικού βάρους 3,5 κιλών, όλα προϊόντα κλοπής από διάφορα σπίτια που είχαν διαρρήξει. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι οι τρεις είχαν επιβιβαστεί στο λεωφορείο στον σταθμό Λαρίσης, μεταφέροντας μεγάλες ποσότητες κοσμημάτων, που προέρχονται από κλοπές και διαρρήξεις.
Η Τροχαία Σχηματαρίου ακινητοποίησε το λεωφορείο και άνδρες της Ασφάλειας Αθηνών έκαναν έρευνα και εντόπισαν τους τσιγγάνους και τους συνέλαβαν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες είχαν προορισμό την Κωνσταντινούπολη, όπου θα πουλούσαν τα κοσμήματα.
Τα κοσμήματα φυλάσσονται στην Ασφάλεια Αθηνών, προκειμένου να επιδειχθούν σε πολίτες που έχουν πέσει θύματα κλοπής και αν αναγνωριστούν θα αποδοθούν στους κατόχους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: