Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ ΟΤΑ


Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συμμετάσχουν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που διοργανώνουν η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε. το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010, στις 6.00 το απόγευμα, στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.
Για την καλύτερη προετοιμασία της συμμετοχής των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο συλλαλητήριο, θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010, στις 11.00 το πρωί, στην Ε.Δ.Ο.Θ. (Προξένου Κορομηλά 51-Θεσσαλονίκη), σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων – Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Νομοί Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής).
Το συλλαλητήριο αποτελεί την αφετηρία νέων αγώνων για την αντιμετώπιση των σχεδίων της κυβέρνησης για ολοκληρωτική ισοπέδωση των εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α. αγωνίζονται να μπει τέλος στη λιτότητα, την ακρίβεια και την ανεργία, ζητούν να αποσυρθούν όλοι οι αντεργατικοί και αντιασφαλιστικοί νόμοι και λένε όχι στη μείωση των αποδοχών τους, στην κατάργηση των δικαιωμάτων τους και στις νεοφιλελεύθερες και αντεργατικές πολιτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: