Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Παρουσίαση fokida charity trek


Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είχε η Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του φιλανθρωπικού περίπατου Fokida Charity Trek, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/9/2010 στο ξενοδοχείο Royal Olympic. Ο φιλανθρωπικός περίπατος Fokida Charity Trek αποτελεί μία πρωτοβουλία της Νομαρχίας Φωκίδας σε συνεργασία με την Arsenal (Arsenal in the community) για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ».
Στο πάνελ συμμετείχαν ως ομιλητές, ο Νομάρχης Φωκίδας, κος Νίκος Φουσέκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» κος Χρήστος Βλάχος, η μεγάλη δόξα του ποδοσφαίρου και προπονητής των Arsenal Soccer Schools Λάκης Παπαϊωάννου, η παρουσιάστρια και μητέρα Εύη Αδάμ και ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, οι οποίοι και μίλησαν για αυτό το πολύ όμορφο εγχείρημα.
Ο περίπατος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/9, στις 11.00, και το παρόν θα δώσει και αποστολή της Arsenal από την Αγγλία, που θα έρθει στην Ελλάδα αποκλειστικά για τις ανάγκες της φιλανθρωπικής αυτής ενέργειας. Παράλληλα, έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και πολιτικό χώρο, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, αλλά και άνθρωποι από όλη την Ελλάδα με σκοπό να ενισχύσουν το σημαντικό έργο του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» και να ανακαλύψουν μία άλλη πλευρά της Ελλάδας.
Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν τη διαδρομή....

Η συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: