Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων, Αντιδημάρχων, Προέδρων και Συμβούλων σε διάφορες εκδηλώσεις


Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Ξηρονομής παρευρέθηκε το Σάββατο 15/01 ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου.
Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης κ. Γεώργιος Σκαλής, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξηρονομής κ. Ευστάθιος Κεφαλάς καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δομβραίνας κ. Γεώργιος Κιούσης.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θηβαίων αφού ευχήθηκε για το νέο έτος εξήρε το έργο του συλλόγου και την ενεργή συμμετοχή των γυναικών στα κοινά δηλώνοντας πως «ο Δήμος Θηβαίων θα βρίσκεται στο πλευρό τους ώστε οι σύλλογοι να συνεχίσουν να αποτελούν ενεργό τμήμα του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων».
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος παρέστη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Θηβαίων κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Παναγιώτη Γελέκα, Γεώργιο Γεωργακόπουλο, Δημήτριο Γιαννίκα και Κωνσταντίνο Βενιζέλο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας κ. Κωνσταντίνο Χαρέμη και τον σύμβουλο αυτής κ. Βασίλειο Σβίγγο.
Τέλος την Κυριακή στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Κοινότητας Λουτουφίου, τον Δήμαρχο Θηβαίων εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών κ. Παναγιώτης Ζερικιώτης και Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης.
Επίσης παρέστησαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτουφίου κ. Δημήτρης Μπεκρής και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λεύκτρων κ. Γεώργιος Μητσάκης και σύσσωμο το Κοινοτικό Συμβούλιο Λουτουφίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: