Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

Συνεδριάζει την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο

Την 24η τακτική του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα:
-Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικ.έτους 2008.
-Αποδοχή πίστωσης ποσού 25.296,00€ από ΥΠ.ΕΣ. για την κάλυψη δαπανών «Μερικής Απασχόλησης».
-Αποδοχή των όρων : Α) για τη λήψη τοκοχρεωλυτικού δανείου από το ΤΠΚΔ ποσού 800.000€ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών του Δήμου και Β) αποδοχή της υπ’ αριθ. 3262/8-10-08 απόφασης του ΤΠΚΔ ως προς το χρόνο χρησιμοποίησης του εν λόγω δανείου.
-Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάγκη σύναψης δανείου ποσού 474.849,53€ για την κάλυψη οφειλών της ΔΕΥΑΘ προς το ΙΚΑ σε εφαρμογή της 162/08 Α.Δ.Σ. (Σχετ. η υπ’ αριθ. 286/08 απόφαση Δημ/κής Επιτροπής).
-Αποδοχή ή μη της πρότασης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών του Δήμου που αφορά προσφυγή της εταιρείας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ – ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΑΒΕΕ» σχετικά με την επιβολή δημοτικών τελών και προστίμου.
-Ορθή επανάληψη της υπ’ αριθ. 332/08 ΑΔΣ που αφορά την αποδοχή ποσού 11.769€ από ΥΠ.ΕΣ. για κάλυψη δαπανών πληρωμής μονίμου προσωπικού του ΚΕΠ.
-Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης εργασιών εκτέλεσης του έργου : «Κατασκευή οδού Καλαγέρη», μετά από αίτηση του αναδόχου κ. Κατσόγιαννη Ανδρέα.
-Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης εργασιών εκτέλεσης του έργου : «Κατασκευή πεζοδρομίων – οδών στο Πυρί και στο Συνοικισμό», μετά από αίτηση της αναδόχου εταιρείας «ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΒΕΤΕ».
-Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση διαφόρων δημοτικών οδών 2008».
-Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση μελέτης- τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Οδοποιία Τοπικών Διαμερισμάτων».
-4η Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έργων του Δήμου έτους 2008.
-Έγκριση της υπ’αριθ. 2/08 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), σχετικής με την ψήφιση εσωτερικού κανονισμού υπηρεσιών αυτής.
-Έγκριση της υπ’αριθ. 3/08 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), σχετικής με την ψήφιση Κανονισμού Προσωπικού της Επιχείρησης.
-Έγκριση της υπ’αριθ. 4/08 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), σχετικής με την ψήφιση Κανονισμού Διαχείρισης της Επιχείρησης.
-Λήψη απόφασης για την επιστροφή παραβόλου άδειας παραμονής αλλοδαπού (YASSEN SHAH του MUH) λόγω απόρριψης αίτησής του ως αορίστου χρόνου διαμονής στην Ελλάδα ως αχρεωστήτως εισπραχθέν.
-Λήψη απόφασης για την επιστροφή παραβόλου άδειας παραμονής αλλοδαπού (MOHAMMAD JAMIL του ANWAR) λόγω απόρριψης αίτησής του ως αορίστου χρόνου διαμονής στην Ελλάδα ως αχρεωστήτως εισπραχθέν.
-Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην επέκταση δικτύου Φ.Ο.Π. από τη ΔΕΗ στο Τ.Δ. Ελεώνα, μετά από αίτηση του κ. Τσάγκα Δημητρίου.
-Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην επέκταση δικτύου Φ.Ο.Π. από τη ΔΕΗ στο Τ.Δ. Ελεώνα, μετά από αίτηση του κ. Σαμπάνη Κων/νου.
-Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην επέκταση δικτύου Φ.Ο.Π. από τη ΔΕΗ, στην περιοχή Κολωνακίου στην οδό Ν.Δούρου στη Θήβα.
-Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην επέκταση δικτύου Φ.Ο.Π. από τη ΔΕΗ, στην περιοχή του Πυρίου σε πάροδο της Αγ.Αθανασίου.
-Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην επέκταση δικτύου Φ.Ο.Π. από τη ΔΕΗ, προκειμένου να ηλεκτροδοτηθεί ένας μετρητής για δίκτυο χαμηλών φωτιστικών, στην περιοχή των Αγ.Θεοδώρων στην οδό «Κόκκινης Μηλιάς» στη Θήβα.
-Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην επέκταση δικτύου Φ.Ο.Π. από τη ΔΕΗ, προκειμένου να ηλεκτροδοτηθεί η Αερολέσχη Θήβας.
-Λήψη απόφασης για την κατανομή ποσού 178.500€ (γ’ δόση) από ΥΠ.ΕΣ. για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.
-Επιχορήγηση της 16η Σχολική Επιτροπή με το ποσό των 5.869€ συν ΦΠΑ.
-Εξέταση αίτησης άπορου δημότη για οικονομική ενίσχυση.
-Επιβολή προστίμου στον κ. Παφίλη Γεώργιο λόγω έλλειψης άδειας λειτουργίας Λούνα Πάρκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: