Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ‘ΚΛΙΚ’ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!

Επίσημη παρουσίαση του http://www.thespies.gov.gr/ από την Κοινωνία της Πληροφορίας

Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του έργου «Δημοτικές Διαδικτυακές Πύλες» διοργανώνουν ο Δήμος Θεσπιέων και η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Το έργο βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης του, θα παραδοθεί επίσημα στον Δήμο και σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χρήστο Κουρούνη (φωτό) «θα αναβαθμίσει σημαντικά τις παρεχόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην καθημερινότητα των δημοτών» αφού θα μπορούν να υποβάλουν αιτήματα και καταγγελίες προς το Δήμο, θα αιτούνται πιστοποιητικά δημοτολογίου, βεβαιώσεις ΤΑΠ, θα ενημερώνονται για την πλήρωση θέσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της περιοχής και θα υποβάλουν την αντίστοιχη ηλεκτρονική αίτηση.
Επιπλέον όπως είπε ο κ. Κουρούνης «Θα δίνεται η δυνατότητα στους δημότες μας να εξοφλούν μέσω ίντερνετ τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Δήμο, όπως για παράδειγμα να πληρώνουν οι επιχειρήσεις το δημοτικό φόρο και οι πολίτες τον λογαριασμό ύδρευσης, παραβάσεις του ΚΟΚ κ.α»
Να τονίσουμε ότι το έργο Ανάπτυξη Δημοτικών Διαδικτυακών Πυλών δε συνίσταται απλά και μόνο στη δημιουργία δημοτικού ιστοτόπου πληροφόρησης ή μονόδρομης αλληλεπίδρασης, αλλά στην ανάπτυξη και παροχή στους χρήστες-δημότες σας ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών αμφίδρομης αλληλεπίδρασης και συναλλαγών.
Στόχοι του έργου είναι:
Η εξυπηρέτηση μέσω Ιντερνετ των Δημοτών και λοιπών ενδιαφερομένων σχετικά με τις υπηρεσίες του Δήμου.
Η καταγραφή, κατάταξη και ενοποίηση σημαντικών πληροφοριών αναφορικά με τα θέματα του κάθε Δήμου και δημιουργία κεντρικού σημείου πρόσβασης σε αυτές τις πληροφορίες.
Η ενίσχυση της εικόνας και προώθηση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου. Η ευρύτερη προβολή των ιδιαιτεροτήτων / επιτευγμάτων του Δήμου.
Η εξοικείωση των Δημοτών με τις νέες τεχνολογίες.
Η βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Δήμου-Δημοτών και δημιουργία ενός σύγχρονου καναλιού επικοινωνίας.
Η αύξηση της συμμετοχής του Δημότη στα θέματα των Δήμων.
Η σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και πόρων τόσο για τους υπαλλήλους του Δήμου όσο και για τους Δημότες που θα χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της ΔΔΠ.
Η καλύτερη εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ και μεταναστών.
Η παρουσίαση του http://www.thespies.gov.gr/ θα γίνει την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Θεσπιέων ενώ ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και από τον Δήμο Αράχωβας την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Δημαρχείο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala hlektronika hastoukia

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΚΟΣ!!!
ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ.
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΠΟΓΡΗ...
ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ Η ΣΕ ΚΑΝΑ ΡΙΝΓΚ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ...ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Kala ola auta alla den mas leei o Dimarxos apo pou tha mpenei o kosmos ston internet????

Se olo ton dimo(5xwria < ~7000 katikous) yparxoun egkatestimenes MONO 128 DSL grammes!
Ek twn opoiwn oi 10 einai se sxolia dimarxia ktl... kai oi upolipes einai katoxiromenes apo idiotes!

Diladi ena ergo gia 110 katikous???

Internet kafe den uparxei sthn perioxh , oyte xwros me pc opws exei h o dimos Thisvis na pigenoun oi polites na kanoun xrish hlektronikwn ypiresiwn!

Episis aurio methayrio mpenoume ston kapodistria 2 ola auta ti tha ginoun?Mias kai o dimos Thespiwn apo oso akougete tha ensomatothei me alloys dimous kai tha papsi na ifistate!