Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ένας νεκρός σε τροχαίο στο κέντρο της Λιβαδειάς

- Την 12-10-2008 και ώρα 10:45’ στην οδό Ανδρεαδάκη Λιβαδειάς Βοιωτίας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και σε σταθερό αντικείμενο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό τον οδηγό του οχήματος ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 55 ετών, κατοίκου εν ζωή Λιβαδείας και τον ελαφρύ τραυματισμό του συνοδηγού του οχήματος. Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Τ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.
- Απογευματινές ώρες της 12-10-2008 στην χ/θ 90 Π.Α.Θ.Ε., αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνέλαβαν έναν ημεδαπό άνδρα ηλικίας 36 ετών, κάτοικο Σαλαμίνας Αττικής, να έχει στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 4 γραμμαρίων. Εναντίον του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί ενώπιων του κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θηβών για τα περαιτέρω.
- Απογευματινές ώρες της 13-10-2008 στον Σιδηροδρομικό σταθμό Οινόης Βοιωτίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνέλαβαν έναν ημεδαπό άνδρα ηλικίας 29 ετών, κάτοικο Μεταμόρφωσης Αττικής, να έχει στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 11 γραμμαρίων. Εναντίον του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θηβών για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: