Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Αγώνας δρόμου «γύρος Καδμείας 2008»
Την Κυριακη 28 Δεκεμβρίου 2008

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στους δρόμους της πόλης της Θήβας, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα έναρξης την 12.00 μεσημβρινή. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα στη Θήβα και οι αγωνιζόμενοι θα ακολουθήσουν τις οδούς :
Α΄-Β΄ κατηγορία : Επαμεινώνδου, Ετεοκλέους , Πολυνείκους, Αμφίωνος , Βουρδουμπά, Τσεβά, Πινδάρου, Αντιγόνης, Επαμεινώνδου
Γ΄ και Δ ΄κατηγορία : Επαμεινώνδου, Ετεοκλέους , Πολυνείκους, Αμφίωνος , Βουρδουμπά, Αυλίδος , Χρυσ. Σμύρνης , Μύρτιδος , Καβείρων , Διρκαίου , Κυνος Κεφαλών , Αγ. Τριάδος , Επαμεινώνδου , Πινδάρου , Αντιγόνης , Επαμεινώνδου (διαδρομή των επτά Πυλών της Αρχαίας Καδμείας)
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Η διαδρομή για την Α΄-Β κατηγορία είναι οδόστρωμα και έχει μήκος 1.800 μ.
Η διαδρομή για την Γ΄ και Δ΄ κατηγορία είναι οδόστρωμα και έχει μήκος 4.500 Στον αγώνα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας καθώς και αγόρια – κορίτσια που ανήκουν σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ όπως επίσης και ανεξάρτητοι αθλητές και πολίτες .
Συγκεκριμένα: Για την Α΄ κατηγορία θα συμμετέχουν οι γεννημένοι το έτος 1997 και νεότεροι(αγόρια – κορίτσια), Για την Β΄ κατηγορία θα συμμετέχουν οι γεννημένοι το έτος 1994-1995-1996, Για την Γ΄ κατηγορία θα συμμετέχουν οι γεννημένοι το έτος 1974 έως 1993, Για την Δ΄ κατηγορία θα συμμετέχουν Βετεράνοι γεννημένοι 1973 και μεγαλύτεροι.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Οι αγωνιζόμενοι θα αγωνισθούν σε δύο διαφορετικές κατηγορίες .
Α΄- Β’ κατηγορία : Απόσταση 1.800 μ. Ώρα εκκίνησης 12.00 μεσημβρινή .
Γ΄- Δ΄ κατηγορία : Απόσταση 4.500 μ. Ώρα εκκίνησης 12.30.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
Οι συμμετέχοντες αθλητές /αθλήτριες θα πρέπει να εξεταστούν πριν από τους αγώνες από ιατρό με δική τους ευθύνη ή των συλλόγων τους , για να διαπιστωθεί ότι είναι σε θέση να αγωνισθούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.
Ειδικά για τους ανηλίκους (κάτω των 18 ετών) θα χρειασθεί στην κύρια συμμετοχή να υπάρχει και συγκατάθεση του γονέα – κηδεμόνα του συμμετέχοντα.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του Δ.Α.Ο.Θ, στα τηλέφωνα 22620-23970, FAX 22620-27628
Επίσης θα γίνονται την ημέρα των αγώνων (28-12-2003) έως πριν την έναρξη του αγώνα στη Γραμματεία των αγώνων.
Ειδικά οι μαθητές των σχολείων Α/βμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της περιοχής θα παραλαμβάνουν τα δελτία συμμετοχής από τους καθηγητές φυσικής αγωγής του σχολείου τους .
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οργανωτές θα καλύψουν τη μετακίνηση που θα γίνει ομαδικά. Σχετικές πληροφορίες με την μετακίνηση (ώρα – σημείο αναχώρησης – δηλώσεις) θα δίνονται από τον Δ.Α.Ο.Θ
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα και θα δοθούν, γλυκά και αναψυκτικά.
Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά, στον πρώτο και κύπελλο.
ΓΕΝΙΚΑ
α. όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της αφετηρίας μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση, για τον έλεγχο των δελτίων συμμετοχής
β. Η διαδρομή θα καθορίζεται από βέλη που θα είναι χαραγμένα στο οδόστρωμα , καθώς επίσης και από τους κριτές ΣΕΓΑΣ και την Τροχαία
γ. Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να φορούν κατά την διάρκεια του αγώνα την κάρτα συμμετοχής στο στήθος τους με μία παραμάνα.
Στον τερματισμό και στην έξοδο της χοάνης θα την παραδίδουν στους κριτές.
δ. Η κάρτα συμμετοχής έχει δύο μέρη, εκ των οποίων το ένα (ΚΑΡΤΑ ΑΓΩΝΑ) το φορά ο αθλητής/τρια στο στήθος κατά τη διάρκεια του αγώνα και το άλλο (ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) το παραδίδει υποχρεωτικά στη Γραμματεία του αγώνα την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008.
Ο,τι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη και αφορά τεχνικά θέματα θα επιλύεται από τον Αλυτάρχη την ημέρα του αγώνα.
Τον Γύρο της Καδμείας διοργανώνουν ο δημοτικός αθλητικός οργανισμός Θήβας ,ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας και ο Γ.Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Η ΠΕΤΙΚΑ Ο ΦΡΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ Η ΖΑΜΠΑΚΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ,ΕΩΣ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ..(….!!!!;;;;)

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που απο τον νεο χρονο την θέση του γενικού γραμματέα στον δήμο παίρνει ο κατσιμπάρδης, που έχει τα μέσα να φέρει τον πολιτισμό επιτέλουσ στη θήβα

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ;;;