Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Κοπή πίτας οικολογικού συλλόγου Ορχομενού



Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε, ο ιστορικός πλέον, Οικολογικός Σύλλογος Ορχομενού με 30 χρόνια προσφορά στα περιβαλλοντικά δρώμενα του τόπου μας. Το φλουρί έπεσε στον αντιπρόεδρο του συλλόγου Αλιφέρη Άγγελο, ένα από τα παλαιότερα ενεργά μέλη που συνεχίζει ακούραστα να προσφέρει τις υπηρεσίες του για την ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας. Ακολούθησε γεύμα με… βιολογικά προϊόντα ! και ασφαλώς με… οικολογικό κρασί!
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα μέλη του Δ.Σ. Δήμου Ασημάκης. Ρόδης Βασίλης, Αλιφέρης Άγγελος και Εμμανουηλίδης Σταύρος έχουν τιμηθεί από το Δήμο Ορχομενού και την Π.Π.Ο. για τη διαχρονική πολύτιμη προσφορά τους στην προστασία του περιβάλλοντος. Άνθρωποι απλοί, χωρίς πανεπιστημιακές περγαμηνές, συνεχίζουν αθόρυβα να παράγουν και να προάγουν την οικολογία και τον πολιτισμό, αυτά τα πολύτιμα αγαθά που τόσο τα έχουμε ανάγκη για να βελτιώσουμε τη ζωή μας.
Τούς αξίζουν συγχαρητήρια και ευχόμαστε ο Θεός να τούς ευλογεί και να τους δίνει φώτιση, υγεία και δύναμη. Καλή και δημιουργική χρονιά!!!
Για την Π.Π.Ο. Ζαννιά Αντωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια: