Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

EνΚλω: Παραμένει το αδιέξοδο και στα Οινόφυτα



Σκληραίνουν τη στάση τους οι εργαζόμενοι της εισηγμένης, «Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία», καθώς διαβλέπουν ότι λύση στο πιεστικό χρηματοοικονομικό πρόβλημα της επιχείρησης δεν δίνεται, ενώ οι ίδιοι παραμένουν απλήρωτοι επί έξι μήνες.
Στο πλαίσιο αυτό μετέβαλαν τη μορφή των κινητοποιήσεων τους και προχώρησαν χθες σε κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Οινόφυτα.
Στη συμπρωτεύουσα πραγματοποίησαν ημίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης ενώ ανάλογη κινητοποίηση έκαναν στο ύψος των διοδίων του Σχηματαρίου και οι εργαζόμενοι των Οινοφύτων.
Την ίδια στιγμή έχουν ζητήσει ραντεβού με εκπροσώπους του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών για αύριο Τετάρτη, με πρωτοβουλία της ΓΣΕΕ και με συμμετοχή εκπροσώπων από όλα τα σωματεία εργαζόμενων της εταιρείας ανά την Ελλάδα.
Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η συγκεκριμένη συνάντηση θα μεταβούν στην πρωτεύουσα, προκειμένου από την Πέμπτη το πρωί να πραγματοποιήσουν μαζικές κινητοποιήσεις, οι οποίες δεν θα λήξουν εάν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα της εισηγμένης.
Στο πλευρό των εργαζομένων και το Εργατικό Κέντρο Θήβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: