Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Έκθετος ο κ. Παπανδρέου απο σκάνδαλο στη Βοιωτία


Καταγγελία προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, την Υπουργό Απασχόλησης και τον Διοικητή του ΟΑΕΔ Γιώργο Βερναδάκη απέστειλε ο πολιτευτής της Ν.Δ Γιάννης Καράμπελας με αφορμή την απασχόληση υπαλλήλων, μέσω stage, των Δήμων Θήβας και Λιβαδειάς σε πολιτικό γραφείο στελέχους του ΠΑΣΟΚ!!!
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βερναδάκης έχει ήδη διατάξει την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) μετά και τα σχετικά δημοσιεύματα.
Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Καράμπελας...
"Δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν: Γνωρίζουν οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων το σκάνδαλο; Ποιό το μερίδιο ευθύνης τους; Έχουν συνεργήσει προς αυτή την κατεύθυνση; Εάν όχι να μας καταθέσουν τι μέτρα πήραν ώστε να μην επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο και ποιοί είναι οι υπαίτιοι. Τι θα γίνει με τα χρήματα που πληρώνονται οι εκπαιδευόμενοι;.... Το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει τι συμβαίνει; Αυτή είναι η νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ; Οι δύο Δήμαρχοι είναι επιφανέστατα στελέχη του, άλλωστε είχαν την επίσημη στήριξη του κόμματος τους στις δημοτικές εκλογές του 2006. Εξακολουθεί το ΠΑΣΟΚ να στηρίζει τους συγκεκριμένους Δημάρχους;"

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ρε παιδιά ο κ. Καράμπελας? Τωρα που στις εκλογες θα βγάλει εναν βουλευτή η ΝΔ τον βλέπω να καθιερώνεται ως πολιτευτής. Υπάρχει και μια φανταστική ελληνική ταινία με το ανάλογο story....

Ανώνυμος είπε...

Σημασία ρε φιλαράκο έχει ποιος είναι ο κ. Καράμπελας ή η ουσία της καταγγελίας; Να δεις που αν θα προχωρήσει η ΕΔΕ του ΟΑΕΔ ποια ελληνική ταινία θα έχει! Ε ρε γέλια που θα πέσουν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμπελας μπορεί να μην είναι τίποτα! Αυτός όμως που διέταξε την ΕΔΕ....!!!

Ανώνυμος είπε...

κυριε καραμπελα
απο τον νοεμβριο του 2007 το διαβασαμε το μαντατο σε δυο μπλογκ και τωρα το θυμηθηκατε;
ασχοληθειτε με τα καραμπινατα σκανδαλα της παραταξης σας και μη προσπαθειτε με ψεμματα να διαβαλετε αξιολογα στελεχη του πασοκ κατασκευαζοντας σκανδαλα.
ειστε πολυ λιγος σε σχεση με το στελέχος που προσπαθειτε να θίξετε. μα παρα πολυ λιγος.

Ανώνυμος είπε...

λαθος νοεμβριος 2008

Ανώνυμος είπε...

και εμείς ρε σύντροφοι του ΠΑΣΟκ τι κάνουμε; Έτσι δίνουμε το καλό παράδειγμα; Βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε τα πράγματα όπως είναι και οχι όπως μας βολεύει! Μπορεί να είναι στην ΝΔ ο Καράμπελας αλλά σε αυτό το θέμα έχει δίκιο! Πολύ δίκιο

Ανώνυμος είπε...

Για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν λέει ψέματα παπαγάλε 01:46.
Επειδή βλέπω ότι μιλάς για άξια στελέχη θα πρέπει να γνωρίζεις την παρανομία της Άριας... έχεις να πεις κάτι;;
Μώκο Τσιριμώκο φερέφωνο!

Ανώνυμος είπε...

Τα αντανακλαστικά του εχουν καποια καθυστέρηση. Δεν είναι κακό αλλά για πολιτικό ειναι μειονέκτημα. Αλλα ο κόσμος εχει τα δικά του αντανακλαστικά και τοποθετεί αυτους που πρέπει στη Βουλη και αλλους στα μονοπάτια του ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ!!!

ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ είπε...

Κύριε Καράμπελα,Δεν ανήκω στη Ν.Δ.όμως θα καλως κάνατα που θέσατε το ζήτημα.Ας μη κρυβόμαστε στην κα Αρια Αγάτσα αναφέρεσθε και με την οποία είσθε μαζί στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.Μετά λόγου γνώσεως η κυρία αυτή ως αντινομάρχης σπάνια ήταν στη θέση της καιδεν ξέρω γιατί ο Περγαντάς δεν την άλλαζε ΑΜΕΣΩΣ.Αντιθέτως τώρα τρέχει απο εκδήλωση σε εκδήλωση να αθροίσει γνωριμίες.Το ΠΑΣΟΚ έχει πολύ καλύτερους απο την δική της πολιτική μηδαμινότητα,αρκεί στα μέλη και τους φίλους να δοθεί η δυνατότητα να αξιολογήσουν τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.Σού λέω πάντως οτι θα φάει...μαύρο... που θα φθάσει μέχρι την Ιπποκράτους τόσο αυτή όσο και ..άλλη...Τουλάχιστον η άλλη σαν δικηγόρος έχει κάνει λεφτά η Αρια δεν μας έχει πεί "..πόθεν εσχε.." αφού είναι δημόσιος υπάλληλος. Θα ήθελα πάντως να φέρεις το θέμα στο Ν.Σ. να δούμε αν θα μιλήσουν οι άλλοι οι λεβέντες.Γνωρίζουμε πάντως προς κάθε κατεύθυνση οτι δεν θα επιτρέψουμε να ξαναγίνουν τα οσα αρνητικά καθηλώνουν ακόμη το ΠΑΣΟΚ και αφήνουν την πικρή γεύση οτι το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί λύση αλλά μέρος του προβλήματος

ΕΛΖΟΝΟΡΑ είπε...

SPORTS
Μετά 42 χρόνια πρώτο θέμα η φαυλότητα;
Επιμέλεια: Γιώργος Μασσαβέτας
22/4/2009
Μετά 42 χρόνια πρώτο θέμα η φαυλότητα;

Ούτε ένα ούτε δύο ούτε δέκα. Σαράντα δύο ολόκληρα χρόνια από την 21 Απριλίου 1967. Τόσα πολλά ώστε η συγκεκριμένη ημερομηνία να μη λέει τίποτα στους σημερινούς έφηβους. Το 1967 τους φαίνεται εξίσου μακρινό με το 1940 ή το 1922.
Ξεχάσαμε πια. Ευτυχώς που δεν κινδυνεύουμε να τα ξαναζήσουμε. Βλέπετε τη Σταύρωση του ελληνικού λαού ακολούθησε μια Ανάσταση... από σπόντα. Οφειλόμενη, κατά κύριο λόγο, στον Γολγοθά του Κυπριακού Ελληνισμού. Ίσχυσε δηλαδή το «ο θάνατός σου η ζωή μου».
Διαφορετικά αυτό το κλίμα φαυλότητας που κυριαρχεί σήμερα στην πολιτική μας ζωή, με τις πανταχόθεν καταγγελίες πραγματικών ή μη σκανδάλων, θα ήταν ιδιαιτέρως επικίνδυνο.
Ας είναι αναπαυμένο το πνεύμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που φρόντισε να οχυρώσει το δημοκρατικό πολίτευμα στον τόπο μας τόσο με τις συνταγματικές του παρεμβάσεις, όσο και με την ένταξή μας στην Ευρώπη. Αλλά και του Ανδρέα Παπανδρέου, που κάνοντας στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών από τα συνθήματα του 1974, φρόντισε να ενισχύσει αυτή την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας, ενώ παράλληλα ενταφίασε οριστικά τις μνήμες του διχασμού των Ελλήνων.
Εκεί όμως που τα πράγματα, παρά τις μεγαλόστομες εξαγγελίες, γίνονται όλο και χειρότερα, είναι στο θέμα των πολιτικών ηθών. Στο θέμα της διαφθοράς.
Το πόσο κρίσιμο είναι για την πορεία ενός τόπου να παγιώνεται η αίσθηση μιας γενικευμένης διαφθοράς, έχει αποδειχθεί, ενίοτε με τραγικές συνέπειες, από την ιστορία όλων των λαών. Αλλά χθες πήραμε ένα ακόμη μήνυμα. Το οποίο θα άξιζε να το μελετήσουν οι πολιτικοί μας ηγέτες.
Ο ακροδεξιός εθνικιστής Ντερβίς Έρογλου πέτυχε μια συντριπτική νίκη έναντι του κόμματος του «προοδευτικού» Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο, αποσπώντας ένα εκπληκτικό 46% και αυτοδυναμία στη «Βουλή» του ψευδοκράτους. Γιατί;
Όχι τόσο για τις πολιτικές του θέσεις ως προς την πορεία των διαπραγματεύσεων για το μέλλον της Κύπρου. Αλλά κυρίως επειδή εκμεταλλεύθηκε την εκτεταμένη διαφθορά που κυριαρχεί στα κατεχόμενα.
Εντάξει, μετά την προδοσία που οδήγησε στην τραγωδία του Κυπριακού, δεν κινδυνεύουμε από στρατιωτικές χούντες. Κινδυνεύουμε όμως από γαγγραινώδη αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος, αν δεν εκκαθαριστεί ταχέως αυτό το αρρωστημένο κλίμα, που υπήρχε μεν πάντοτε, αλλά φούντωσε μετά τη θεωρία ότι ο καθένας «δικαιούται ένα δωράκι για τον εαυτό του» αρκεί να μην... υπερβαίνει κάποια απροσδιόριστα εσκαμμένα.΄Αντε΄μετά να την πιάσετε....ΕΛΖΟΝΟΡΑ(γιατί έχω διαβάσει τούς Αθλιους του Βίκτορα Ουγκώ)

Ανώνυμος είπε...

δεν με ενδιαφέρει αν το θέμα το έφερε στην δημοσιοτητα το δελτίο τύπου του κ. Καράμπελα.Με ενδιαφέρει κατά πόσο είναι αληθές. Η σιωπή λοιπόν των τριών εμπλεκομένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ αποδυκνύει ότι χωρίς φωτιά δεν υπάρχει καπνός. Ας σοβαρευτούν τα οργανα του ΠΑΣΟΚ τόσο σε τοπικό, επιβαλλεται να πάρει θέση η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ του νομού, όσο και σε κεντρικό επίπεδο.Δεν μπορεί να επιτρέπονται τέτοιου είδους προκλητικά φαινόμενα.Μια θέση stage για κάποιον συμπολιτη μας μπορεί να είναι και ο μοναδικός τρόπος επιβίωσης του. Αποκλείεται κόσμος για μια "υποτιθεμενη¨" θέση εργασίας επειδή δεν έχει πολιτικές σχέσεις με την κ. Αγάτσα.Αυριο λοιπόν που η κ. Αγάτσα θα είναι υποψηφια, τι θα έχει να πει στον κόσμο της Βοιωτίας για την αξιοκρατία, την διαφάνεια και το πολιτικό ήθος;Ας σοβαρευτεί το ΠΑΣΟΚ και να μαντρωσει τα ανεγκεφαλα πολιτικά στελέχη του

ΧΑΛΑΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ είπε...

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Γραμματέας της Ν.Ε. ο Σιδέρης τι κάνει; Γιατί δεν τραβάει το αφτί της Άριας;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Και ο Μπούρας πρέπει να παρει θέση και μάλιστα σύντομα ή μήπως πρέπει να ρωτήσει και αυτός;;;

Ανώνυμος είπε...

κΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥς?ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοί φίλοι
το γεγονός αυτό είναι ήδη γνωστό όχι μόνο στις δύο πόλεις της βοιωτίας αλλά και σε όλο τον νομό εδώ και αρκετούς μήνες.
Αρχικά τέθηκε το θέμα στο viotia blog τον Νοέμβριο 2008 και μία βδομάδα μετά στο exeisminima blog. Άκρα του τάφου σιγή ήταν η απάντηση. Πριν λίγες μέρες γράφτηκε στο thiva press και στη συνέχεια στο troktiko blog καθώς και σε blog των Τρικάλων (!!!). Στη συνέχεια παίρνοντας διαστάσεις ανακοινώθηκε απο τα τοπικά ΜΜΕ της Βοιωτίας.
Όχι μόνο μία αλλά τρείς υπαλλήλους απαχολούσε η κυρία και μάλιστα τις δύο τις προσέλαβε πολούς μήνες μετά την αρχική ανακοίνωση. Το θράσος ξεπερνά τα όρια. Δεν χρειάζονται αποδείξεις ( άλλωστε θα τις βρει ο ΟΑΕΔ)και να μην υποτιμούμε την νοημοσύνη αν όχι του κόσμου τουλάχιστον των εργαζομένων στα δύο δημαρχεία που έχουν μάτια και βλέπουν μπροστά τους τις αποδείξεις.
Το πρόβλημα είναι οτι πράγματι πρόκειται για σκάνδαλο, ίσως όχι του μεγέθους του βατοπεδίου, αλλά το ερώτημα που πλανιέται είναι το ακόλουθο:
¨Αν η κυρία αυτή σήμερα που δεν ανήκει στο κοινοβούλιο ενεργεί με τέτοιες μεθόδους, αύριο αν γίνει βουλευτής και αποκτήσει πολιτική δύναμη μέχρι που μπορεί να φτάσει;¨
Γι αυτό τα θεσμοθετημένα όργανα του πασοκ και το ίδιο το πασοκ έχουν καθήκον να πάρουν θέση διότι πρέπει να παταχθούν τέτοια φαινόμενα που αποτελούν τροχοπέδη στην άνοδο του κόμματος σε μιά δύσκολη εποχή. Δεν πρέπει να δίνουμε αφορμή στο κ Καράμπελα και σε οποιονδήποτε άλλον να εκμεταλευτούν το θέμα υπερ της παράταξης τους που χαροπαλεύει με στόχο να την αναστήσουν. Αυτός φυσικά κάνει το καθήκον του αλλά και το πασοκ οφείλει να κάνει το δικό του καθήκον και μάλιστα σύντομα πριν πάρει περισσότερες διαστάσεις το θέμα.
Δεν ευθύνεται το πασοκ για ενέργειες στελεχών του που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ξεχωρίσουν την νομιμότητα απο την παρανομία.
Δεν χρειάζονται τέτοια στελέχη στις τάξεις του κόμματος.
Ουδείς αναντικατάστατος!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

διαστασεις φίλε δημητρη το θέμα έχει πάρει ήδη. Οι δύο Δήμαρχοι καθώς και η κ. Αγάτσα θα πρέπει να δώσουν καποιες εξηγήσεις για αυτην την πραξη τους. Ο κ. καραμπελας καλά έκανε και έβγαλε το θέμα, αλλά ο τρόπος του μου θυμίζει προεκλογικό πυροτεχνημα.Αν όντως υπάρχουν στοιχεία και αληθεύουν όλα όσα λέγονται υπάρχει και άλλος δρόμος. Και ο κ. Καράμπελας ως υπευθυνος πολίτης, ως ανθρωπος που εμλπεκεται με τα κοινα τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Οπως τον δρόμο αυτόν τον γνωρίζει και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Ας πράξουν αναλόγα για να κριθούν αναλογα

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα μερικων ειναι δυστυχως η κ. Αγατσα που παει θαυμασια στις δημοσκοπήσεις.Η ξανθια και το κοκορακι εκ ρωμεικου δεν το αντεχουν αυτο

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο βρε Σβιγγο εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ.Καλα τα ειπες.Γιατι καποια παιδακια του μπαμπα πηραν πολυ επανω τους.πες τους"καληνυχτα"

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε των 4:09
μου είναι αδιαφορο αν είναι η Αγάτσα , η ξανθιά ή το κοκοράκι,ή οποιοσδηποτε άλλος.Με ενδιαφέρει όμως παρα πολύ από τον χώρο στον οποίο ανήκω και σέβομαι, να με σεβεται, και να μπορώ να τον υποστηρίζω χωρίς να ειμαι υποχρεωμένος να απολογούμαι ή να δικαιολογώ την απεριοριστη βλακεία ορισμένων , που τον καπηλευονται με τον πιο αθλιο τρόπο για να επιβιώσουν. Δεν αξίζει τον κόπο σε τελικη αναλυση.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 4.09
καλή η προσπάθειά σου να ρίξεις αλλού το μπαλάκι αλλά μάταιος κόπος. Εισαι εκτός θέματος φίλε.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Ο Σβίγγος ζεί στον κόσμο του. Μόνο κανένα ξεκομμένο από τα συμβαίνοντα αφελή μπορεί ίσως να πείσει με τα όσα είπε . Ο κάδος μέσα στη Δημοκρίτου θα τον καταπιεί ολόκληρο γιατί δεν ήθελε να χαλάσει τη βιτρίνα του ανιψιού της γυναίκας του. Αυτά πού είπε όσο αφορά το θέμα που έχει προκύψει με την Άρια ήταν ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η γλώσσα του δεν είχε πολιτικό πολιτισμό, το ύφος του έδειχνε διαταραγμένη προσωπικότητα. Είναι ο πλέον οπισθοδρομικός και συντηρητικός δήμαρχος που πέρασε από τη Θήβα. Δεν δείχνει να ελέγχει το Δήμο: 1) η πολεοδομία έχει πέσει στα νύχια της Τεχνικής Υπηρεσίας 2) στη Διοίκηση ένας ουρανοκατέβατος δεξιός Βλαχογιάννης λύνει και δένει σαν Γενικός Γραμματέας του Δήμου 3)Είναι δέσμιος του Αρκούδη με τα αυθαίρετα που σηκώνει και πρώτο το δικό του κάτω στη Γούρνα. Σημειώνουμε εδώ την δημαρχιακή ομολογία της αποτυχίας του για την υπόθεση της ΤΕΡΑ. Όλους τους έχει στο χέρι ο Πέπας (με ένα πλούσιο ποινικό μητρώο) που είναι Οργανωτικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στη Θήβα. Ο Δήμος της Θήβας δεν βρίσκεται σε καλά χέρια δυστυχώς. Οι υπάλληλοι του Δήμου ξέρουν τι έγινε όλο αυτό το διάστημα με αυτά τα δύο άτομα του stage και σε όλη τη Θήβα λένε άλλα απ΄αυτά τα φαιδρά που με αυστηρό ύφος καταγγέλλει στα κανάλια. Το πολιτικό του λάθος να καλύψει την Άρια ήταν μεγάλο και δεν νομίζω ότι κέρδισε κάτι ,γιατί δεν πρόκειται να του το αναγνωρίσει με δεδομένο το αδίστακτο του χαρακτήρα της όπως φαίνεται από όλη την πολιτική της συμπεριφορά στη Βοιωτία εδώ και περισσότερο από 6 χρόνια. Η ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ δεν έπεισε κανένα .Αντί να μιλήσει με κάποια αυτοκριτική γλώσσα που αφενός θα ανακούφιζε τα αντανακλαστικά των σκεπτόμενων και ανήσυχων μελών της παράταξης ,αφετέρου με τον τρόπο του θα επανέφερε στο μέτρο του δυνατού την τελούσα σε κατάσταση σεληνιασμού πολύφερνη κυρία, ενέτεινε την άποψη ότι πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ δυστυχώς ακόμη δεν έμαθαν από τα λάθη. Διαμορφώνουν έτσι και διαχέουν την αίσθηση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί διέξοδο αλλά ένα επι πλέον αδιέξοδο εμπόδιο στο πολιτικό πρόβλημα που ταλανίζει τον τόπο. Με όλα αυτά ο δήμαρχος κάνει ότι μπορεί περισσότερο για να δώσει έδαφος ώστε να τον ανατρέψει προσεχώς ο Στ.Χαλβατζής ( ηγήθηκε σε κάποια ταβερνιακή κρασοκατάνυξη την «τίμησε» δεόντως και η Φανή από τη Νομαρχία σε γειτονικό δ.δ.) Οπότε δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ζητήσει προστασία στη δεξιά απόφυση των Λύγγου ,Βλαχογιάννη, Μπληζιώτη …..να μού το θυμάσθε. Αλλά και η σκιά του Σκούμα είναι πάντα παρούσα και πάντα απειλητική, αρκεί να φαντασθείτε πόσες παραχωρήσεις θα κάνει το ΠΑΣΟΚ σε Νομαρχίες και Δήμους στο πολύ πιθανό σενάριο πού δεν του βγαίνουν τα κουκιά και ζητήσει στο ΣΥΡΙΖΑ κοινοβουλευτική στήριξη. Το Σβίγγο πρώτο θα πουλήσει το ΠΑΣΟΚ, άλλωστε το δίδυμο Κουρκούτη-Σκούμα απολαμβάνει κεντρικής πασοκικής εκτίμησης και ο λόγος της αποτυχίας των ήταν η μη συμμόρφωσή τους με το ντόπιο κομματικό καταστημένο του ΠΑΣΟΚ που τώρα έχει ήδη παροπλισθεί……Βλέπετε γνωρίζω απο λειτουργία ιστολογίου ......

Ανώνυμος είπε...

θα παρει θέση το πασοκ ή θα κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα;θεωρώ ότι αυτή είναι η ουσία

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Tι κοινο εχουν οι δυο πολιτευτες που ανακινησαν το θεμα ?

1. Και οι δυο δεν εχουν εκλογιμότητα.
2. Και οι δυο δεν εχουν δουλεψει. Ο ενας τοποθετηθηκε επι ΠΑΣΟΚ (αγνωστη λεξη ο ΑΣΕΠ ) και ο άλλος δεν ξερω αν εχει καν ενσημο.
3. Και οι δυο γνωρίζουν οτι θα πρεπει να γυρισει ο κόσμος αναποδα για να εκλεγουν.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Δεν ξερω αν πραγματι συναιβει κατι τετοιο στους δήμους ( αν ναι το καταγγέλω ) αλλά οχι να εμφανίζονται υπερασπιστές του δικαιου ατομα τα οποία εχουν εκμεταλλευτει την κομματική τους ταυτότητα!!!

Ανώνυμος είπε...

Και για να τελειωνουμε .Ο Βαγιακος τροφοδοτησε τον Καραμεπελα με πληροφορίες.Αν αυτο δεν ειναι ΑΙΣΧΟΣ τι ειναι ? Να καταδιδεις το κομμα σου.Αλλιως ποιος θα ηξερε κε Ακη? ΕΞΩ οι αναπαγγελτοι μπαμπακιες αποι τη Βοιωτια

Ανώνυμος είπε...

POIOS AKIS MORE KAI PRASINA ALOGA.TON KANAME KAI FIRMA EPEIDH PAEI AKALESTOS STA MNHMPSYNA.KAI THE MOY LETE.POTE EXEI EKLEGEI O AKHS STH VIOTIA KAI POY GIA NA KRINEI OPOS LENE TH BASO THN ARIA TON TOGIA.POIOS NOMIZEI OTI EINAI?TI EKANE STH ZVH TOY? OYTE IPOPSIFIOS THEN AXIZEI NA EINAI.NA MPOYN ALLOI

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι έχω την εντύπωση ότι ξεφεύγετε αρκετά απο την ουσία του θέματος. Δεν είναι η στιγμή να μιλάμε για δημοσκοπήσεις αλλά ούτε και η ώρα των εκλογών για να κρίνουμε τα πολιτικά πρόσωπα! Θα έρθει και αυτή η ώρα. Το ζήτημα είναι τι πραγματικά συμβαίνει και πως τα άτομα αυτά, που δεν φταίνε σε τίποτα, κατέληξαν να εργάζονται στο γραφείο της Άριας αντί στους Δήμους. Είναι αλήθεια ότι η μία υπάλληλος του γραφείου της Λιβαδειάς παραιτήθηκε λίγο πριν την Μ. Εβδομάδα. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με την περίπτωση της Θήβας... Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ μπορείτε να κάνετε όνειρα για πιθανή συνεργασία! Τώρα που ο Γιώργος πάει φουλ μπροστά τι να σας κάνουμε; Ούτε για διακοσμητικά στοιχεία δεν σας θέλουμε. Ξεχάσατε να μας ενημερώσετε για τα ένσημα του Τσίπρα μιας και αναφερθήκατε σε στελέχη άλλων παρατάξεων. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι νομίζω...