Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Μήνυση Μυτιληναίου κατά «ΑΡΤΕΜΙΣ» για πλαστό έγγραφο



Μήνυση κατά της οικολογικής κίνησης Αντίκυρας «Άρτεμις» και δύο ακόμα ατόμων ενός ιζηματολόγου και ενός ωκεανογράφου κατέθεσε πρόσφατα ο όμιλος «Μυτιληναίος» για κατάρτιση πλαστού εγγράφου.
Σύμφωνα με τον όμιλο «το έγγραφο παρουσιάστηκε ότι εκδόθηκε δήθεν από το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) και χρησιμοποιήθηκε για παραπλάνηση της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας» αφού κατατέθηκε πρόσφατα μαζί με την αίτηση αναστολής.
Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα κατατέθηκαν δύο ενστάσεις κατά της 160645/14.07.2006 απόφασης του υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ με την οποία εγκρίνονται οι περιβαλλοντικοί όροι κατασκευής και λειτουργίας σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 412 MW της Μυτιληναίος στον Άγιο Νικόλαο. Αφορούν δε στη αναστολή εκτέλεσης της συγκεκριμένης απόφασης και των εργασιών κατασκευής της μονάδας. Οι δύο ενστάσεις κατατέθηκαν στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας την ίδια ημέρα. Και πιο συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου του 2009. Η πρώτη με αριθμό 299 και η δεύτερη με 295. Η μια της «ΑΡΤΕΜΙΣ» και η άλλη της εταιρίας «DAMCO ENERGY A.E.».
Περισσότερα στο diavima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: