Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Η απάντηση του Δημάρχου Θηβαίων στον Γιάννη Καράμπελα



"Ατυχώς ο υποψήφιος πολιτευτής και πολιτικός της Ν. Δ κ. Καράμπελας επιχείρησε να εμπλέξει σε σκάνδαλο τους δυο Δημάρχους Θήβας και Λιβαδειάς. Σε ότι αφορά τον Δήμο Θήβας , απαντώ υπεύθυνα στα όσα καταγγέλλει ο κ. Καράμπελας: Εκ των δυο κυριών που ήρθαν να εργαστούν με πρόγραμμα stage στον Δήμο, η μια απασχολήθηκε ένα μήνα μόνο στην υπηρεσία Καθαριότητας και στη συνέχεια υπέβαλε την παραίτησή της και αποχώρησε. Η δεύτερη εργάζεται κανονικά, από την ημέρα που υπεγράφη η σχετική σύμβαση στον ΟΑΕΔ, στο οικονομικό Τμήμα (Τμήμα εσόδων). Σε ότι αφορά άλλη δραστηριότητά της, εκτός του ωραρίου της, δεν μας αφορά.
Συνεπώς, επιχειρώντας να συνδυάσει πιθανά σκάνδαλα ο υποψήφιος της Ν.Δ προκειμένου να αποδώσει ευθύνες και να δημιουργήσει πρόβλημα πολιτικό , απαντώ ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει.
Αντί ο κ. Καράμπελας να ψάχνει για σκάνδαλα, ας φροντίσει να συμβάλει στην εξυγίανση του πολιτικού του χώρου, τον οποίο βαραίνουν Βατοπέδια, κουμπάροι SEMENS , Παυλίδηδες κ.α.
Εκτός αυτού, καταγγέλλω την απαράδεκτη συμπεριφορά και του Προέδρου του ΟΑΕΔ και του Δ/ντή κ. Πανταζή προς τον Δήμο Θήβας, οι οποίοι επέβαλαν, προ λίγων μηνών, μετά από αίτημα μας για έγκριση 3 θέσεων μέσω STAGE, μέσω πολιτικού γραφείου συγκεκριμένου βουλευτή της Ν.Δ, την παρουσία και απασχόληση στον Δήμο Θηβαίων 3 εργαζομένων τις οποίες αναγκαστήκαμε να δεχτούμε μετά από φραστική μάχη με τον κ. Πανταζή.
Οι κυρίες εργάζονται εδώ, συνεπέστατες και εντιμότατες στην εργασία τους , πλην όμως ο τρόπος με τον οποίο προσλήφτηκαν και διορίστηκαν στη Θήβα καταμαρτυρεί αυτό ακριβώς που θέλει να αναδείξει ο κ. Καράμπελας. Την κομματική και την ευθύνη της Ν.Δ η οποία επιχειρεί μέσα από διάφορα τεχνάσματα να προωθήσει ημέτερους σε εργασία!
Επιστρέφω λοιπόν, την κατηγορία περί σκανδάλων στον κ. Καράμπελα, καθότι σκάνδαλα μεθοδεύει, προγραμματίζει και υλοποιεί μόνο ο πολιτικός χώρος του.
Εμείς ως εκφραστές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αγωνιούμε για τα προβλήματα της, παραμερίζοντας στον βαθμό που μας επιτρέπεται μέσα από την πολιτική που ασκούμε το πολιτικό μας χρώμα. Γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει όλοι να αφήσουν τις όποιες αντιπαλότητές τους έξω από το παιχνίδι των αυτοδιοικητικών. Να μας αφήσουν ήσυχους, αφού είναι ανίκανοι να μας συμπαρασταθούν και να μας βοηθήσουν στο δύσκολο και μεγάλο έργο που επιτελούμε".

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ψεύτης σβίγγο, και τον κ.Πανταζή καλύτερα να μην τον πιάνεις στο στόμα σου, να το πλένεις πρώτα,

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που το ξέρεις φίλε μου; Οταν κάποιος καταγγέλλει επώνυμα κάτι είναι δύσκολο να λέει ψέματα! Αλλά ο Σβίγγος έκανε ένα λάθος! Δεν κατονόμασε τον Βουλευτή που τον πίεσε να προσλάβει τους υπαλλήλους! Που θα πάει όμως.... Θα το μάθω και τότε.....

Ανώνυμος είπε...

Θα πρεπε να ντρεπονται οσοι πιανουν στο στομα τους το σβιγγο, το ΠΑΣΟΚ και στελέχη του. Με τα λεφτα του μπαμπα δεν κανει κανεις πολιτικη.Ακουτε μερικοί?

Ανώνυμος είπε...

Καραμπελα...που ειναι η Χάιδω...???

Ανώνυμος είπε...

Ωραιότατος ο λαϊκισμός από τον κ. Δήμαρχο.Άκου εκεί να κοιτάξει τα βατοπαίδια,τος Παυλίδηδες κλπ. χαχαχα.
Όμορφος πολιτικός λόγος.Συγχαρητήρια,πάμε μπροστά

Ανώνυμος είπε...

Σβιγγο δημαρχαρα εισαι φοβερος.Τους εβαλες στη θεση τους τους "κυριους" αυτους.Ειναι επικυνδυνοι να ειναι αναμεσα στο λαο.

Ανώνυμος είπε...

δήμαρχε εισαι εκτός χρόνου.Τώρα θυμηθηκες το βατοπέδιο και τους κουμπαρους;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 4.58 ,Η ΟΥΣΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ.ΜΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΙΓΓΟ ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

olous esas apo to pasok ektos apo enan ......theli pola karvelia na sas ftasi o karampelas. (kai pou na dite autos o enas posa karvelia theli)

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δήμαρχε
δεν θα σχολιάσω το γεγονός οτι όταν μιλήσατε για τα παραπάνω το μεσημέρι σε τηλεοπτικό σταθμό της Λαμίας ήταν η πρώτη φορά που σας είδα να μιλάτε με χαμηλωμένο το βλέμμα ( ασυνήθιστο για εσάς) χωρις να κοιτάτε κατάματα τον θεατή μέσω του φακού!!!
Είμαι ένας θηβαίος πολίτης και δεν χρειάζεται να αποδείξω οτι ακόμα έχω νοημοσύνη που δεν μπορεί κανένας να μου την αμφισβητεί.
Εντύπωση όμως μου έκανε το γεγονός οτι ενώ κανένα ΜΜΕ του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου και κανένα Blog δεν έχει αναφέρει τα ονόματα των δύο εργαζομένων και δεδομένου οτι με το πρόγραμμα stage έχουν προσληφθεί αρκετές πως γνωρίζετε ποιές είναι αυτές οι δύο συγκεκριμένες που αναφέρεσθαι και τις ταυτίσατε με το θέμα;
Τέλος είναι αλήθεια ή ψέμματα οτι μία εκ των δύο κυριών που αναφέρετε είναι κόρη δημοτικού σας συμβούλου;

Ανώνυμος είπε...

εσυ ανωνυμε των 6.06 ακουσες τι ειπε ο δημαρχος η μας δουλευεις;

Ανώνυμος είπε...

τελευταιε ανωνυμε
δεν ξέρω τι είπε στο κανάλι ο δήμαρχος αλλά αν διαβάσεις προσεχτικά θα δεις οτι γραφει ¨εκ των δύο κυριών η μια.... και η δεύτερη.....¨ αρα συγκεκριμενοποιεί δύο ονόματα, σχεδόν τα φωτογραφίζει δυστυχώς ( σε μικρή πόλη ζούμε) και είναι νέα παιδιά που το μόνο που θέλουν είναι να δουλέψουν και τα έμπλεξαν σε περιπέτειες απο τόσο μικρή ηλικία αλήθεια ποιοί;;;; ο καράμπελας;
εννοείται φυσικά οτι πρέπει να αποδείξει τα παραπάνω ο καραμπελας γιατι διαφορετικά θα ειναι αξιολύπητος.

Ανώνυμος είπε...

1ον Το τι γινόταν με την υπόθεση αυτή στη Θήβα και στη Λιβαδειά ήταν γνωστό από καιρό. Αν δεν υπήρχε θέμα δεν θα είχαμε παραιτήσεις υπαλλήλων που φέρονται να εμπλέκονται.

2ον Το θέμα όμως βγήκε στη δημοσιότητα τώρα που «χοντραίνει» το παιχνίδι μεταξύ (κυρίως) των πολιτευτών και των δύο κομμάτων.

3ον Γιατί ο Σβίγγος δεν ανέφερε το όνομα του βουλευτή που τον πίεσε; Και γιατί ενέδωσε; Έχει ενδώσει και σε άλλες πιέσεις;

4ον Γιατί ο Καράμπελας δεν ζήτησε από τον δήμαρχο να μάθει ποιος είναι ο βουλευτής της παράταξής του τον οποίο και κατήγγειλε ο Σβίγγος;

5ον Μέχρι που θα φτάσει η κόντρα μεταξύ της Άριας και του Άκη; Και γιατί μια ολόκληρη παράταξη είναι υποχρεωμένη να «πληρώνει» για τις... φιλοδοξίες των στελεχών του; (Και μη πει κανείς ότι δεν υπάρχει κόντρα διότι θα επανέλθω).

6ον Γιατί δεν έχουν παρέμβει ακόμα η Τ.Ο. της Θήβας, η Τ.Ο. της Λιβαδειάς, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας και η Π.Ε. Στερεάς;

Αν αυτή είναι η πραγματική εικόνα των νέων στελεχών ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε...

Υ.Γ. Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους το ζήτημα δεν το ανέδειξαν πρώτα τα ΜΜΕ (όπως προφανώς για κάποιους λόγους υποστηρίζει ο Καράμπελας) που άλλωστε ξέρουμε τι... βιολί βαράνε αλλά τα μπλόγκ! Δηλαδή οι ίδιοι οι πολίτες...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 3 ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ..Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗ" ΤΑ 3 ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ"....ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ! Ε ΡΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΟΥ ΘΕΣ,ΜΕ ΠΕΤΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 6:43
αφού λες οτι η υποθεση ηταν γνωστή απο καιρο τι σχέση εχει ο ακης; σε αυτόν εργάζονταν τα κοριτσια; φταιει το γαιδουρι βαραμε το σαμαρι;

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς επί της ουσίας ο Άκης έχει δίκιο που διαμαρτύρεται.
Θα πρέπει να ξέρεις όμως (όπως μου είπε ένα πουλάκι από τη Λιβαδειά) ότι αντί να το χειριστεί εσωκομματικά σε τοπικό επίπεδο και με διακριτικότητα για να μη προκαλέσει ζημιά στο κόμμα που τον μεγάλωσε (πολιτικά) και τον ανέδειξε έκανε (μεταξύ άλλων) ολόκληρη ιστορία με το δήμο και τη δημοτική αρχή και όπως ήταν φυσικό… βούηξε ολόκληρη η πόλη.

Στη συνέχεια τα πήρε στο... κρανίο η Άρια και έκανε τις δικές της ενέργειες και όπως ήταν φυσικό το θέμα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις σε βάρος πάντα του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο η κατάσταση είχε ήδη... ξεφύγει πριν από καιρό με τα διάφορα πολιτικά γραφεία των δήθεν υποψηφίων με τις φωτεινές επιγραφές να φυτρώνουν σε κεντρικά!!! σημεία σαν τα μανιτάρια την στιγμή που εκτός από τον νυν βουλευτή κανείς άλλος δεν είναι σίγουρα υποψήφιος.

Γεγονός που οδήγησε τους πιθανούς διεκδικητές της τρίτης θέσης που ίσως οδηγήσει στη βουλή σε έναν ανελέητο πόλεμο μεταξύ τους στις πλάτες του κόμματος και κατ΄ επέκταση στις πλάτες των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

Άρα λοιπόν θα πρέπει τόσο η Άρια όσο και ο Άκης να κοιτάξουν πρώτα το συμφέρον του κόμματος τους (στο οποίο οφείλουν και οι δύο πάρα πολλά) και μετά τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Στα μάτια του απλού ΠΑΣΟΚου φταίνε και οι δύο. Και αν δεν μπορούν να κάνουν έναν αγώνα όπως αρμόζει σε ένα νέο και διαφορετικό ΠΑΣΟΚ ας πάνε σπίτι τους και ας κάνουν ότι θέλουν.

Υπάρχουν και άλλα στελέχη αξιόλογα που μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο και στους συμπατριώτες τους. Επιτέλους το ΠΑΣΟΚ δεν αρχίζει και τελειώνει με την Άρια και τον Άκη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Ο κ. Σβίγγος ζεί στον κόσμο του. Μόνο κανένα ξεκομμένο από τα συμβαίνοντα στον τόπο αφελή και παρακμιακό λόγο ηλικίας στο ΚΑΠΗ μπορεί ίσως να πείσει με τα όσα είπε . Ο κάδος μέσα στη Δημοκρίτου θα τον "καταπιεί ολόκληρο" γιατί δεν ήθελε να χαλάσει τη απέναντι βιτρίνα του ανιψιού της γυναίκας του. Αυτά πού είπε όσο αφορά το θέμα που έχει προκύψει με την Άρια ήταν ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΤΟΠΟΥ,ΧΡΟΝΟΥ.Εβγαζε την οσμή πτωμαίνης άλλωνεποχών.Ο πολιτικός του λόγος ξύλινος, φτωχός , αφόρητα πληκτικός,ένας λόγος ρετρό , ενώ βρισκόμαστε στο 2009.Δεν μπορεί να τον ανανεώσει γιατί στερείται παιδείας. Η γλώσσα του δεν είχε πολιτικό πολιτισμό, το ύφος του έδειχνε διαταραγμένη προσωπικότητα. Είναι ο πλέον οπισθοδρομικός και συντηρητικός δήμαρχος που πέρασε από τη Θήβα. Δεν δείχνει να ελέγχει το Δήμο γιατί: 1) η πολεοδομία έχει πέσει στα "νύχια" κάποιων της Τεχνικής Υπηρεσίας και κάποιων συμβούλων μηχανικών που αξιοποιούν την ευκαιρία για ίδιο όφελος προφανώς.... 2) στη Διοίκηση ένας ουρανοκατέβατος δεξιός απόστρατος Βλαχογιάννης "λύνει και δένει" σαν Γενικός Γραμματέας του Δήμου που όλη μέρα δεν κάνει τίποτα. Όλο φεύγει και όλο εκεί είναι 3)Είναι δέσμιος του Αρκούδη με τα αυθαίρετα που σηκώνει και πρώτο το δικό του κάτω στη "Γούρνα". Σημειώνουμε εδώ την δημαρχιακή ομολογία της αποτυχίας του για την υπόθεση της ΤΕΡΑ πρόσφατα όταν έφθασε σε αδιέξοδο ,που πρίν όμως της έπλεκε το εγκώμιο, ενω παραμένουν υπάλληλοι απλήρωτοι . Όλους μαζί τους "έχει στο χέριτου " ο Πέπας (με το πλούσιο ποινικότου μητρώο και πρόσφατα εμπλούτισε ακόμη περισσότερο) . Είναι ο Οργανωτικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στη Θήβα και καλά κάνει . Ο Δήμος της Θήβας δεν βρίσκεται σε καλά χέρια δυστυχώς. Οι υπάλληλοι του Δήμου ξέρουν τι έγινε όλο αυτό το διάστημα με αυτά τα δύο άτομα του stage .Σε όλη τη Θήβα όπου τους ρωτούν και κάθονται λένε άλλα πέρα απ΄αυτά τα φαιδρά που με αυστηρό ύφος Καντάφι κατάγγειλλε στα κανάλια σήμερα ο δήμαρχος. Το πολιτικό του λάθος να καλύψει την Άρια ήταν μεγάλο και δεν νομίζω ότι κέρδισε κάτι ,γιατί δεν πρόκειται να του το αναγνωρίσει με δεδομένο το αδίστακτο του χαρακτήρα της όπως φαίνεται από όλη την πολιτική της συμπεριφορά στη Βοιωτία εδώ και περισσότερο από 6 χρόνια.Άρκεί να μάθετε οτι σαν αντινομάρχης στη νομαρχία πάταγε στη "χάση και τη φέξη" Η ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ που έκανε δεν έπεισε κανένα .Αν να μιλούσε με κάποια αυτοκριτική γλώσσα, αφενός θα ανακούφιζε τα υγιή αντανακλαστικά των σκεπτόμενων , ανήσυχων και με ήθος μελών της παράταξης ,αφετέρου με τον τρόπο του θα επανέφερε στο μέτρο του δυνατού την τελούσα σε κατάσταση σεληνιασμού πολύφερνη κυρία. ΕΝΕΤΕΙΝΕ την τρέχουσα άποψη ότι πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ -μεταξύ των οποίων και ο κ.δήμαρχος δυστυχώς ακόμη δεν έμαθαν από τα πρόσφατα λάθη και συνεχίζουν να κωπηλατούν "εν πελάγει αλαζονείας". Διερωτώνται μεταξύ των πολλά του μέλη και φίλοι:πέρα άραγε από τον βουλευτή δεν υπάρχουν άλλοι να το εκπροσωπήσουν;θα κρεμασθούμε σ΄αυτούς;Ισοψήφησαν άλλωστε στις Νομαρχιακές εκλογές με τον κ.Μπακομήτρο και δεν επέδειξαν περισσότερες ικανότητες αυτού. Διαμορφώνουν έτσι και διαχέουν την αίσθηση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί διέξοδο αλλά ένα επι πλέον αδιέξοδο εμπόδιο στο πολιτικό πρόβλημα που ταλανίζει τον τόπο και πάσχει απο λειψανδρία. Με όλα αυτά ο δήμαρχος κάνει ότι μπορεί περισσότερο για να δώσει έδαφος ώστε να τον ανατρέψει προσεχώς ο Στ.Χαλβατζής ( ηγήθηκε σε κάποια ταβερνιακή κρασοκατάνυξη που την «τίμησε» δεόντως και η Φανή από τη Νομαρχία σε γειτονικό δ.δ.πρίν το Πάσχα) Οπότε δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ζητήσει προστασία στη δεξιά απόφυση των Λύγγου ,Βλαχογιάννη, Μπληζιώτη …..να μού το θυμάσθε. Αλλά και η σκιά του Σκούμα είναι πάντα παρούσα και πάντα απειλητική, αρκεί να φαντασθείτε πόσες παραχωρήσεις θα κάνει το ΠΑΣΟΚ σε Νομαρχίες και Δήμους στο πολύ πιθανό σενάριο πού δεν του βγαίνουν τα κουκιά και ζητήσει στο ΣΥΡΙΖΑ κοινοβουλευτική στήριξη. Το Σβίγγο πρώτο θα πουλήσει το ΠΑΣΟΚ, άλλωστε το δίδυμο Κουρκούτη-Σκούμα απολαμβάνει κεντρικής πασοκικής εκτίμησης και ο λόγος της αποτυχίας των ήταν η μη συμμόρφωσή τους με το ντόπιο κομματικό καταστημένο του ΠΑΣΟΚ που τώρα έχει ήδη παροπλισθεί……

Ανώνυμος είπε...

Τι γινεται ρε παιδια;απο που και ωσπου ο ακης;μηπως η αρχη ειναι ο ακης;μηπως τωρα ξετυλιγετε το κουβαρι ΑΚΗ;εσεις τι λετε κ.καραμπελα....

Ανώνυμος είπε...

Tι κοινο εχουν οι δυο πολιτευτες που ανακινησαν το θεμα ?

1. Και οι δυο δεν εχουν εκλογιμότητα.
2. Και οι δυο δεν εχουν δουλεψει. Ο ενας τοποθετηθηκε επι ΠΑΣΟΚ (αγνωστη λεξη ο ΑΣΕΠ ) και ο άλλος δεν ξερω αν εχει καν ενσημο.
3. Και οι δυο γνωρίζουν οτι θα πρεπει να γυρισει ο κόσμος αναποδα για να εκλεγουν.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Δεν ξερω αν πραγματι συναιβει κατι τετοιο στους δήμους ( αν ναι το καταγγέλω ) αλλά οχι να εμφανίζονται υπερασπιστές του δικαιου ατομα τα οποία εχουν εκμεταλλευτει την κομματική τους ταυτότητα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αληθειαν ο κ.Ακης πως ενω έχει μια δημοσια θέση δεν εμφανίζεται στη δουλεια του στο ΥΠΕΧΩΔΕ και τρέχει απο χωρίον εις χωρίον .Δεν ειναι αυτο σκάνδαλο?Ποιος του δίνει άδειες?Δεν είναι αυτά χρήματα του ελληνικου λαού για να κανει ο βαγιάκος τον πολιτευτη? Βρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΙΑΚΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ.Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑς.ΕΧΕΙ ΠΑΙΕ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕς ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗς.ΚΑ.ΚΑ .Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΠΆΓΓΕΛΤΟς ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ.ΙΣΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΤΣΕ.ΑΡΙΑ 10.000χιλιαδες σταυρους. Ακησ (με τα λεφτα του μπαμπα 6.000) και σηκωνει και μουρη....ρε ξου

Ανώνυμος είπε...

AKH ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΥΟ ΡΟΔΗ.ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗς ΒΟΙΩΤΙΑΣ.γιατι αραγε? με ποια ιδιοτητα?

Ανώνυμος είπε...

σχόλιο 1ο: το σχόλιο το ανώνυμου 9:11 είναι φουλ ΣΥΡΙΖΑ και μάλλον θα πρέπει να αλλάξει πλευρό για να κοιμηθεί καλύτερα.

Σχόλιο 2ο: Η Άρια ακόμη και αν οι 2Δήμαρχοι της έδιναν υπαλλήλους με το ζόρι έπρεπε να αρνηθεί. Νομίζω ότι πρέπει να ζητήσει συγνώμη και απο αυτούς διότι τους εξέθεσε, όπως επίσης και απο το ΠΑΣΟΚ.

σχόλιο 3ο: Όταν παίζεις σε ένα γήπεδο και βλέπεις ότι οι συμπαίχτες σου παίζουν βρώμικα τι κάνεις; Τους καταγγέλλεις, παίζεις κι εσύ όπως αυτοί, ή τα μουτζώνεις και φεύγεις. Άρα ο Βαγιάκος είχε νομίζω δίκιο. Αν δεν μιλούσε και αυτός θα έφτανε το θέμα σε αυτό το σημείο;
Μάλλον όχι και η κ. Άρια θα είχε τζάμπα υπαλλήλους!
Και οι υπόλοιποι τι είναι, δηλαδή; Κορόιδα; Ούτε ένας Βουλευτής δεν το έκανε και η Άρια...τα κατάφερε μια χαρά!
Άρια νομίζω ότι πρέπει να παραιτηθείς! Αυτή την άποψη έχω.
Γνώριζες το καθεστώς πρόσληψης των υπαλλήλων και έκανες μώκο γιατί έκανες την δουλειά σου.
Έχεις τεράστια ευθύνη...

Ανώνυμος είπε...

kapioi aloi prepi na paretithoune kai ohi i aria.o akis ine epikindinos.aki fige monos sou oso ine keros giati tin ehis vameni.

Ανώνυμος είπε...

αφηστε τους συριζαιους , παιζουν και αυτοι το παιχνιδι της συγκαληψης. το θεμα οπως διαβασαμε ηταν γνωστο στην θηβα εδω και αρκετους μηνες αρα το γνωριζαν και οι σκουμας κουρκουτης αλλα ενω ειχαν την ευκαιρια να πολεμησουν τον σβιγγο εκαναν τον κουτο γιατι αραγε;;;;
ακουσα οτι ο τσιφης πηρε πανω του τηνη ευθυνη ξερει κανεις να μας πει;

Ανώνυμος είπε...

Η Άρια την έκανε την κουτσουκέλα, ο Βαγιάκος να παραιτηθεί;;;
ανώνυμε 9:37 δεν είναι κακό να ψηφίζεις την Άρια αλλά νομίζω ότι πρέπει να βγάλεις την μαρμελάδα και απο τα αυτιά και απο τα μάτια!
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσύ κρυφό καμάρι!
Μήπως η πράξη αυτή της Άριας, δεν είναι επικίνδυνη;;;
Είπαμε: την μαρμελάδα στο ψωμί!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ.ΑΚΗ Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ.ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τι προδότης ρε φίλε; Εσένα σου άρεσε αυτό που έγινε με την Άρια;
Άσε τα κόλπα και βγες έξω να ρωτήσεις τον κόσμο να δεις τι λέει!
Δεν σε νοιάζει καθόλου η συμπεριφορά της Άριας και σε ενόχλησε τόσο πολύ ο Άκης;;;
εγώ άκουσα ότι επίτηδες λένε ότι ο Άκης είναι η αιτία!
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσύ με το συνάφι σου, κρυφό καμάρι!
Ποιος δεν ήξερε τι παιζόταν στα γραφεία της Άριας;;;
και ευτυχώς που υπάρχουν και τα μπλογκ και ξεσκεπάζουν τις λαμογιές...

Ανώνυμος είπε...

Για συγκεντρωθείτε λίγο. Ποιος Άκης και ποια Άρια; Τι έχουν κάνει αυτοί για την Βοιωτία μέχρι σήμερα στα τόσα χρόνια που ασχολούνται με την πολιτική και τα κοινά. Και τώρα το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθεί ο ένας να βγάζει τα μάτια του άλλου σε ένα πλαίσιο που το πολιτικό επίπεδο είναι... πολικό δηλαδή υπό του μηδενός. Σπίτι τους και γρήγορα.
Υπάρχουν και άλλα στελέχη...
Και κάτι άλλο, Ποιος είναι ο Ρόδης που αναφέρει κάποιος παραπάνω; Γιατί δεν τον ξέρω ούτε εγώ αλλά ούτε και κανένας απ΄ όσους ρώτησα.

Ανώνυμος είπε...

αυτός ο φοβερός συνασπισμένος σχολιαστής δεν ξέρει ότι το πού κοιτάει ο ομιλητής, εξαρτάται από το ύψος που βρίσκεται το μόνιτορ; τα άλλα σχόλια είναι της πλάκας. αν ψάχνει να βρει ξύλινο λόγο, ας ξαναδιαβάσει το κείμενό του, ή ας καθίσει με τις ώρες να συζητάει με την κουρκουτοπαρέα του.Κόντρα του σκούμα με το κομματικό κατεστημένο; πού ζεις ρε μεγάλε; το ίδιο κατεστημένο που έβγαζε 15 χρόνια δήμαρχο τον κουρκούτη (κατσιμπάρδης) έβγαλε και το σκούμα δήμαρχο το 2004. Αλλά αν δεν τραβάει το άλογο, ποιός πολιτικός θα συνεχίσει να το φορώνεται στις πλάτες του;

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά να καταθέσω την εκτίμησή μου για την υπόθεση. Ο Ακούλης παρά τη φασαρία που έκανε σε γραφείο αντιδημάρχου της Λιβαδειάς για το θέμα, για ευννόητους λόγους θέλησε να φέρει την υπόθεση στη δημοσιότητα και το μέσο ήταν ο Γιαννάκης ο Καράμπελας, με πληροφοριοδότη τον Λαμπρούλη. Έκθετοι όλοι τους.
Τώρα, στις επερχόμενες εκλογές, κυβέρνηση θα είναι το ΠΑΣΟΚ.
Αυτό σημαίνει για το ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία, τρεις έδρες.
Πρώτος θα κόψει το νήμα της εκλογής ο Βασίλης Τόγιας με βέβαιη δεύτερη κατά πολλούς της Βασιλική Τσόνογλου.
Άρα ποιος είναι ο έυκολος στόχος του τέταρτου Ακούλη, μα φυσικά η τρίτη Άρια.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο Ακούλης και ο Λαμπρούλης, ο συνασπισμός των ανυπάρκτων πολιτικών και δημοσιογράφων, προωθούν και στη Βοιωτία κατά τα πρότυπα Καραμανλή στην υπόθεση των ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ, εσωκομματικό μέτωπο στο ΠΑΣΟΚ προκειμένου από κοινού να εξυπηρετήσουν τςι προσωπικές τους φιλοδοξίες. Εδώ θέλει ένα γατόνι δημοσιογράφο να βρει τον τρόπο να τους ξεσκεπάσει και κυρίως να αφυπνίσει το τοπικό ΠΑΣΟΚ, που παρακολουθεί κατά τα άλλα διακριτικά την υπόθεση, κρατώντας αποστάσεις μη τυχόν και πληγεί το εν δυνάμη κυβερνών κόμμα και δεν ξεστραβώνονται να δουν ότι τους σκάβουν το λάκκο ο Ακούλης και ο Λαμπρούλης. Έτσι είναι κύριε γραμματέα του ΠΑΣΟΚ πρέπει να επιλέξετε, είστε με το ΠΑΣΟΚ ή με τον ΑΚΟΎΛΗ. Μιλώ φυσικά για τον Ακούλη γιατί είναι ΠΑΣΟΚ. Κυρίοι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι μήπως μπορείτε να ενημερώσετε τους πολίτες για τον συνάδελφό σας τον Λαμπρούλη από ποιο κόμμα προέρχεται, ποιο κόμμα προσκυνά και τον στηρίζει στις δημοτικές εκλογές και ποιο κόμμα γλείφει;
Για να σας δόυμε κύριοι δημοσιογράφοι πόσο έντιμοι είστε; Θα βγάλετε στη φόρα τα άπλυτα του συναδέλφου σας;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι δημοσιογράφος; Ανήκει σε καμια Ένωση Συντακτών;;;

Ανώνυμος είπε...

οσο κι εαν προσπαθειτε να ριξετε το μπαλάκι στον ακη ειτε σας αρεσει ειτε οχι τη λαμογια την εκανε αλλος.ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ειστε γελασμενοι.
η απορια μου ειναι τα χρηματα πρεπει να επιστραφούν στΟν ΟΑΕΔ αλλα ποιός θα τα επιστρέψει απο τους τρεις ηθικους συναυτουργους τους δυο δημαρχους και την κυρια; δεν φανταζομαι τα κοριτσακια που τα εμπλεξαν στα πλοκαμια τους οι φιρμες της πολιτικής που θελουν να γινουν και βουλευτες τρομαρα τους!!

Ανώνυμος είπε...

αν εχει βαλει το χεράκι του ο βαγιακος είναι απαράδεκτος. Οχι απέναντι στην αγάτσα και στους δύο δημαρχους αλλά απέναντι στο πασοκ. εαν είχε πληροφορίες ή αποδείξεις επρεπε να απευθυνθεί στο κόμμα όπως προβλέπεται και όχι να το "δώσει" στον καραμπελα.Επειδή όμως κανείς από εμας δεν είναι δικαστής καλό θα ήταν το ΠΑΣΟΚ να παρέμβει και να τελειώσει την υπόθεση και να τελείωσει και η κόντρα της ονοματολογίας. Αλλα είναι αυτά που μας απασχολούν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΙΣΑ ΜΟΙΡΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ...ΕΛΕΟΣ.
Η ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΗΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗς ,ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ,ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.Ο ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΧΕΣΩΝ,ΣΥΜΠΑΘΕΙΩΝ ΚΛΠ.ΕΛΕΟΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΞΟΔΕΥΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.

Παπαϊωάννου Θεόδωρος είπε...

Οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές εγγυόμαστε μια ευνομούμενη Πολιτεία η οποία θα βάζει το κράτος και την αγορά να υπηρετούν τον άνθρωπο και μόνο, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, στην Τουλούζη της Γαλλίας, όπου συμμετέχει στη συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Ο κ. Παπανδρέου έδωσε έμφαση στα θέματα διαφθοράς, όταν τόνισε ότι οι σοσιαλιστές της Ευρώπης παλεύουν για ένα άλλο κράτος και ένα άλλο πολιτικό σύστημα δημοκρατίας και διαφάνειας, που δεν θα εγκλωβίζεται και δεν θα αιχμαλωτίζεται από τα μεγάλα συμφέροντα και τη διαφθορά, αλλά θα καταπολεμά τη διαφθορά και θα υπηρετεί μόνο το δημόσιο συμφέρον.
Τόνισε επίσης ότι οι σοσιαλιστές παλεύουν και για ένα άλλο πρότυπο ανάπτυξης, αυτό της πράσινης ανάπτυξης, που εγγυάται δουλειές για τους νέους, ευημερία και κοινωνική δικαιοσύνη για όλους.

Ανώνυμος είπε...

κυρια μου
μη βαζετε ανθρωπους να γραφουν εναντιον του βαγιακου σε κατινίστικο στυλ με σκοπο να αποπροσανατολισετε και να καλυψετε ενα παραπτωμα που ειναι αποκλειστικά δικό σας.
αν χρησιμοποιει τα χρηματα του πατερα του ειναι και δικα του χρηματα και εχει το δικαιωμα. αλλωστε και εσεις κυρια μου οποτε σας βολευει χρησιμοποιειτε το ονομα του πατερα σας και εχετε το δικαιωμα αυτό.
το θεμα μας δεν ειναι ο βαγιακος αλλα εσεις. το προβλημα δεν ειναι ο βαγιακος αλλα εσεις.
ξεχασα ειναι και αυτοι οι δυο προσωπικοτητες που σας βαλανε να κανετε την αναφορα εναντιον του βαγιακου κατω στην αθηνα και ολοι ξερουμε ποιοι ειναι και συντομα θα αποκαλυφθουν.

πολυ συντομα

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε φιλε με τον βαγιακο μας εχεις ζαλιση ο βαγιακος δεν ειναι και τιποτα ενα μαμουχαλο που θελη να γινει και βουλευτης και ποιος νομιζης οτι τον περνη και στα σοβαρα

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΡΧΟΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ...ΘΗΣΑΥΡΟΣ.Ο ΒΑΓΙΑΚΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ -OΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΧΩΔΕ.ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ?ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

δικιο εχει ο12.08.καναμε και το αργομισθο ψωνιο φιρμα.

Ανώνυμος είπε...

ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΑΚΑΣ! Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΡΥΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ!.
ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ! ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΚΗΣ. ΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ; κ.κ. Μπασιάκο, Γιαννάκη , Κουτσούμπα, Τόγια; Είπατε κάτι;
θα πάρετε θέση;
ή μήπως κάνετε μώκο επειδή έχει ακουστεί ότι κάποιος απο εσάς έχει κοντά του άτομο που έχει προσληφθεί επίσης με stage σε άλλη υπηρεσία;
Για να δούμε....
Τέλος πάντων. Η άρια όσο και αν κακοφαίνεται σε κάποιους έχει ευθύνη. Τα άτομα εργάζονταν στο γραφείο της και γνώριζε ότι έπρεπε να δουλέυουν στους Δήμους.
άκουσα επίσης ότι ο Τσιφής ανέλαβε την ευθύνη.
Αυτό σημαίνει ότι οι καταγγελλίες ευσταθούν και δεν είναι παπαρολογίες!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ Η ΑΡΙΑ...ΞΟΥΤ ΚΑΚΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ