Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Των Stage η συνέχεια…….


Οι Θηβαίοι γιόρτασαν περίλαμπρα τον Πολιούχο τους Άγιο Ιωάννη τον Καλοκτένη, ωστόσο η παρουσία των πολιτικών στις λατρευτικές εκδηλώσεις έδωσε αφορμή να σχολιαστεί ξανά η νέα πρόκληση στελέχους της Ν.Δ στο θέμα των stage, σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΤΑΡ, στην οποία απαντά σκληρά ο Δήμαρχος Θήβας Ν. Σβίγγος: «Προσκαλώ τους υπεύθυνους εκπροσώπους της Ν.Δ, των τοπικών παραγόντων ή των περιφερειακών ή και τον ίδιο τον κ. Καραμανλή να με επισκεφθούν προκειμένου να τους δοθεί η επίσημη αλληλογραφία όπου καταφαίνεται η ασέλγεια του βουλευτή κ. Κουτσούμπα σε βάρος του Δήμου της Θήβας. Αυτόν τον άνθρωπο επέλεξε η Ν.Δ να έχει στην προανακριτική για αν μπορέσει να αποδώσει ευθύνη σε σκάνδαλα τύπου Παυλίδη. Επιπλέον, προκαλώ τον οιονδήποτε εκπρόσωπο της Ν.Δ είτε βουλευτή, είτε κομματικό στέλεχος ή και πολιτευτή π.χ κ. Καράμπελα σε μια τηλεοπτική συνάντηση, όπου μπορούμε να επιδείξουμε και να αποδείξουμε την αλήθεια. Η Θήβα δεν έχει σκάνδαλα. Σκάνδαλα έχει η κυβερνώσα παράταξη και αυτοί που προσπαθούν ο ένας να φάει τον άλλον πολιτικά για να αναρριχηθούν στο πολιτικό σκηνικό».
«Το ΠΑΣΟΚ έχει προϊστορία και φαίνεται ότι τα στελέχη του εξ ιδίαν τα αλλότρια κρίνουν» απαντά, ερωτηθείς σχετικά ο βουλευτής Μ. Γιαννάκης που συνεχίζει: «Έχω ξαναπεί ότι τα θέματα αυτά είναι εσωτερική υπόθεση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, άλλωστε είναι τα ίδια αυτά που ανταγωνίζονται και πολλές φορές συγκρούονται και αποκαλύπτουν πράγματα και γεγονότα, άρα το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που πρέπει να απαντήσει και σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει στελέχη της Ν.Δ αυτή η υπόθεση».
Η Νομαρχιακή Σύμβουλος Σ. Μανάρα – Μαυράκη από τη πλευρά της δηλώνει πως «η κόντρα αυτή δεν έχει νόημα, αφού όποιος μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να απασχολούνται, καλώς κάνει, γιατί τα stage είναι ένας τρόπος μάθησης παρά απασχόλησης και μάλιστα πολύ σημαντικός, ανεξάρτητα από τα όσα έχουν ειπωθεί για την ασφάλιση».

8 σχόλια:

ΤΟ ΠΑ ΣΟΚ είπε...

ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ [ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ] ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΠΡΟΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Στην Λιβαδειά το έκλεισαν μια χαρά το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και η δημοτική σύμβουλος που το ανακίνησε βρέθηκε εκτεθειμένη. Δήμαρχε της Θηβας αφησε τους δεξιους στη χασούρα τους και μην κάνεις το επικοινωνιακό παιχνίδι τους. Μετρούν ανάποδα σας τους απολυόμενους φαντάρους….

Ανώνυμος είπε...

ο Τσιφής σήμερα πριν λίγες ώρες είπε στην tv βουλευτές της ΝΔ διόρισαν τα παιδιά.
Ναί κύριε τσιφή αλλά στο δικό σας μαγαζί όχι στο δικό τους. Ποιά είναι τα ανταλλάγματα μεταξύ βουλευτών ΝΔ, και δημάρχου και το αντίθετο. Μεταξύ δημάρχου και στελέχους του πασοκ και το αντίθετο. μεταξύ στελέχους του πασοκ και βουλευτων ΝΔ και το αντίθετο.
Αν είναι αλήθεια δεν έχουμε πιθανή απάτη αλλά καραμπινάτη διαπλοκή.
Ποια ΕΔΕ και κουταμάρες ποιός θα κάνει την ΕΔΕ δεν μας πείθει.
Εισαγγελέας χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Σιδέρη
ακόμα την ΕΔΕ περιμένεις για να ενημερώσεις τον πρόεδρο ή μήπως τον ενημέρωσες;

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος τελικά κάνει πολιτικό παιχνίδι, ούτε υποψήφιος βουλευτής να ήταν!Επίσημο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει;Το εκπροσωπεί ο Δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Μαθαίνω ότι η Άρια έφαγε πόρτα απο το ψηφοδέλτιο. Αν έγινε αυτό, τότε ο Γιώργος δείχνει ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δεν μασάει ούτε απο κατινιές ούτε απο λαμογιές στελεχών του.
Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο Κώστας με τα δικά του στελέχη (όπως Κουτσούμπα.
κ. Σιδέρη ακόμα ψάχνετε να δείτε τι έγινε με τα stage; Μην μας δουλεύετε στην ψύχρα! Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι.... κ. Μπούρα εσείς τι θα κάνετε με την περίπτωση "Άρια";

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μπορεί να μην έχω ξυπνήσει αλλά ο υπόλοιπος κόσμος έχει ευτυχώς (δυστυχώς για εσάς ανώνυμε 3:57) ξυπνήσει και ξέρει τι θα κάνει στις εκλογές! Λαμόγια είχαμε. δεν θέλουμε άλλα