Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Ύδρευση από Μόρνο τα Οινόφυτα


Δεν πρόλαβαν να χαρούν το καθαρό νερό οι Οινοφύτες και να το πρόβλημα!
Από κακή συνεννόηση μεταξύ των υπαλλήλων της ΕΥΔΑΠ κι εκείνων του διϋλιστηρίου, αυτό τέθηκε εκτός λειτουργίας για τρεις ημέρες.
Συγκεκριμένα, μετά από παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου η ΕΥΔΑΠ κατασκεύασε μικρό έργο στη Βίλιζα με αποτέλεσμα η ύδρευση των Οινοφύτων να γίνεται πλέον όχι από την Υλίκη αλλά από Μόρνο με εύκολη επεξεργασία!
«Το πρόβλημα προέκυψε όταν μπήκε μεγάλη ποσότητα θολού νερού, προερχόμενο από την Υλίκη, όμως αυτό έδωσε τη δυνατότητα να γίνει και η προγραμματισμένη συντήρηση» δηλώνει χαριτολογώντας ο Δήμαρχος Οινοφύτων Γ. Θεοδωρόπουλος , περιχαρής πλέον που ο Δήμος του υδροδοτείται από τον Μόρνο.
Κατασκευή νέου σταθμού του ΟΣΕ…
Διπλή η χαρά όμως για τον κ. Θεοδωρόπουλο, καθώς ένα από τα μεγάλα προβλήματα των Οινοφύτων ήταν και ο σταθμός του ΟΣΕ (στάση), ο οποίος μετά από συντονισμένες ενέργειες, πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει τη κατασκευή της που θα περιλαμβάνει εκτός της ανισόπεδης διάβασης κι ένα μεγάλο παρκινγκ 170 θέσεων για τους δημότες των Οινοφύτων και τους οικιστές του Δηλεσίου, ενόψει και του Προαστιακού!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: