Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Να η Υπουργική για το κάπνισμα


Δημοσιεύθηκε σήμερα (πάντα την τελευταία στιγμή κατά τα Ελληνικά έθιμα) στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η Υπουργική Απόφαση, που συνοδεύει την εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος και η οποία εστάλη σε όλους τους Δήμους και τις Νομαρχίες της χώρας, καθώς επίσης και προς όλα τα συναρμόδια Υπουργεία.
Επίσης, με σημερινή απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, συγκροτήθηκε το Σώμα Επιθεωρητών του «Τομέα Ελέγχου Καπνού και Αλκοόλ» του ΣΕΥΥΠ, Τομεάρχης του οποίου ανέλαβε, λόγω της σημασίας του θέματος, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΥΥΠ κ. Μιχάλης Σαμπατακάκης.
Το κείμενο της Υπουργικής Απόφασης έχει ήδη αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (http://www.yyka.gov.gr/ ή http://www.mohaw.gr/ ).

2 σχόλια:

melanas είπε...

viotiagr

Θεσσαλονικιός είπε...

EKANA ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ(Κ.Ε.ΠΒ.) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 1996. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ, ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΞΟΔΟΙ ΜΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ! ΘΗΒΑ PRESS. TI MOY ΘΥΜΗΣΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΜΟΥ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟ Κ.Ε.ΠΒ.