Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Ενδιαφέρον της ΕΡΤ για τους βαλκανικούς και τη συναυλία ¨Θεοδωράκη¨



Ύστερα από πρωτοβουλία του επιτίμου προέδρου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και πρ. υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Κατσιμπάρδη έγινε προχθές στο Γραφείο του Δ/ντα Συμβούλου Χρήστου Παναγόπουλου σύσκεψη, με στόχο την προβολή των Βαλκανικών Αγώνων Στίβου Εφήβων Νεανίδων (που θα γίνουν στο Σχηματάρι 5 και 6 Σεπτεμβρίου) και την παρουσίασή τους, όπως επίσης και της Συναυλίας της Λαϊκής Ορχήστρας ¨Μίκης Θεοδωράκης¨ που θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινιζόμενο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου στις 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών παγκόσμιας ακτινοβολίας, όπως είναι η Μαρία Φαραντούρη, ο Πέτρος Πανδής, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Αλέξανδρος Χατζής.
Στην σύσκεψη εκτός από τους κ.κ. Κατσιμπάρδη και Παναγόπουλο, πήραν μέρος από μεριάς της ΕΡΤ ο υπεύθυνος Αθλητικού Προγράμματος Αντώνης Κατσαρός και από μεριάς της Οργανωτικής Επιτροπής, ο πρόεδρός της Ιωάννης Σταματόπουλος και η γραμματέας της Ε.Γ. Αρετή Μπακοδήμου (που είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου).
Ο Χρήστος Παναγόπουλος, αφού άκουσε της εισήγηση του Γιώργου Κατσιμπάρδη, και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του από το γεγονός ότι οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, γίνονται δε προς τιμής του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου και του πρ. βαλκανιονίκη επιτίμου προέδρου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Γιώργου Κατσιμπάρδη –, διαβεβαίωσε ότι η ΕΡΤ θα κάνει ό,τι μπορεί για την τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη και των δύο μεγάλων αυτών εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: