Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας



Επιτυχημένη ήταν η παρουσία των αθλητών του συλλόγου μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων και Κορασίδων που διεξήχθη 4 και 5 Ιουλίου στην Κέρκυρα.
Ο Καλομοίρης Μιχάλης κατέκτησε την 6η θέση στην Κατηγορία των Παίδων Ολυμπιακού τόξου χάνοντας για ελάχιστους πόντους την είσοδο του στην τετράδα και 11ος ο Πασαμιχάλης Σταμάτης.
Στην κατηγορία των Ανδρών Ολυμπιακού τόξου ο Γιώργος Καλομοίρης κατέκτησε την 8η θέση πιστοποιώντας την ανοδική του πορεία. Δυστυχώς ένας από τους καλύτερους αθλητές του σύνθετου τόξου των ανδρών, για προσωπικούς λόγους, ο Κωστόπουλος Σάκης δεν μπόρεσε να αγωνισθεί.
Ο αγώνας αυτός ήταν και ο τελευταίος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς ήταν υπέρ του δέοντος ικανοποιητικός.
Στην κατηγορία των Ανδρών είχαμε τη μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή του Κωστόπουλου Σάκη στην εθνική ομάδα καθώς και τις επιτυχίες του Καλομοίρη Γιώργου που βρίσκεται στους οκτώ καλύτερους αθλητές.
Στην κατηγορία των Παίδων είχαμε την τέταρτη θέση στο κύπελλο κλειστού χώρου από τον Ακριβάκη Δημήτρη καθώς και θέσεις μέσα στην δεκάδα από τους Καλομοίρη Μιχαήλ, Πασαμιχάλη Σταμάτη, Καλλή Σωτήρη και Ντρέλλα Παναγιώτη.
Στην κατηγορία των Παμπαίδων είναι σαρωτική η επικράτηση του συλλόγου καθώς από τους πέντε πρώτους οι τέσσερις είναι του συλλόγου μας. Καλύτερος ο Ακριβάκης Δημήτρης με δεύτερο τον Τόμπρο Λέων, τέταρτο τον Κωστόπουλο Κωνσταντίνο και πέμπτο τον Σπουρλή Ντέμη.
Στις κατηγορίες των Νεανίδων και Κορασίδων φέτος ξεκίνησε η αγωνιστική τους παρουσία με ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Στις 30 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις εγκαταστάσεις του στυλλόγου στο Μοσχοπόδι Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: