Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Ένας νεκρός σε τροχαίο στην ΠΑΘΕ - Τριπλή σύγκρουση στα Βάγια



Δυσάρεστες συνέπειες για έναν αλλοδαπό μοτοσικλετιστή η μη τήρηση από τον ίδιο του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Συγκεκριμένα ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ερχόμενος από Θήβα, επιχείρησε να στρίψει αριστερά στον νέο αγροτικό-ασφαλτοστρωμένο δρόμο προς Βάγια, αψηφώντας τα απαγορευτικά σήματα εισόδου.
Από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ένα Ι.Χ που ακολουθούσε έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα.
Και τα δυο οχήματα πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα, πέφτοντας πάνω σε τρίτο Ι.Χ. αγροτικό που κατευθυνόταν προς Θήβα.
Οι επιβάτες των αυτοκινήτων δεν έπαθαν τίποτα, όμως οι κάτοικοι των Βαγίων μιλούν για λάθος επιλογή του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς όσοι οδεύουν προς τα Βάγια προτιμούν να παραβιάσουν τα απαγορευτικά και να θέσουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο, παρά να διανύσουν μερικά ακόμη μέτρα για να οδηγηθούν με ασφάλεια στην διασταύρωση των Βαγίων.
Μάρτυρες των παραβιάσεων γίνονται όσοι περνούν τακτικά από το σημείο και διαπιστώνουν ότι ακόμη και τρακτέρ ή αγροτικά μηχανήματα που κινούνται με χαμηλές ταχύτητες παραβιάζουν τον ΚΟΚ και μάλιστα αψηφώντας και τις ώρες αιχμής κυκλοφορίας της Ε.Ο Θηβών-Λιβαδειάς.
Στο μεταξύ ένας 25χρονος κάτοικος Λιβαδειάς όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνεπιβάτης συγκρούστηκε νωτιαιομετωπικά από Ι.Χ φορτηγό.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 70ο χλμ της Νέας Εθνική Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα. Να σημειώσουμε ότι με τραύματα στο Νοσοκομείο της Θήβας μεταφέρθηκε ο οδηγός του Ι.Χ αυτοκινήτου 26 ετών από το Κερατσίνι Αττικής.
Να σημειώσουμε ότι ιδιαίτερα αυτό το διάστημα οι οδηγοί που κινούνται στο Εθνικό δίκτυο στο ύψος της Θήβας θα πρέπει να κινούνται με μεγάλη προσοχή λόγω των έργων που εκτελούνται και κυρίως να εφαρμόζουν πιστά τον Κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΚΛΟΠΕΣ
Από το τροχαίο στα καθημερινά, όπου η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Θήβας συνέλαβε μια 40χρονη από τα Εξάρχεια με 2,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και στην Θήβα έναν 41χρονο από τα Άνω Λιόσια με τέσσερα ναρκωτικά δισκία LEXOTANIL των 3mg κι ένα HIPNOSEDON του 1mg.
Στα Οινόφυτα από αστυνομικούς της Β’ ΟΠΚΕ συνελήφθησαν 2 ημεδαποί ηλικίας 27 και 26 ετών, κάτοικοι Χαλκίδας, αφού στο Ι.Χ που επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε κοκαίνη μικτού βάρους 0,9 γραμμαρίων.
Στη θέση «Δαύλωση» Βαγίων άγνωστοι πήραν φορτηγό SKODA, ιδιοκτησίας ημεδαπού κατοίκου Βαγίων ενώ στη Λιβαδειά άγνωστοι δράστες έκλεψαν δίκυκλη μιτοσικλέτα μάρκας Yamaha ιδιοκτησίας ημεδαπού κατοίκου Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: