Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Άρια Αγάτσα "Οφείλουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της ΛΑΡΚΟ"



Με τούς εκπροσώπους των σωματείων της ΛΑΡΚΟ συναντήθηκε το μέλος τού Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ΑριΆδνη Αγάτσα.Η κ. Αγάτσα, ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα και τις τελευταίες εξελίξεις και ζητήθηκε η συνδρομή της προκειμένου εκπρόσωποι το σωματείου ,να συναντηθούν με τα ανώτερα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ.
Κατόπιν ενεργειών της, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουλίου στα γραφεία τού ΠΑΣΟΚ όπου -σε σύσκεψη υπό τον επικεφαλής τού τομέα Ανάπτυξης , πρώην Υπουργό , βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη -θα τεθούν όλα τα δέοντα θέματα.
Σε δήλωση της η κ. Αγάτσα τονίζει<< Στην ΛΑΡΚΟ οι εργαζόμενοι ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας. Οφείλουμε αφενός να συμπαραστεκόμαστε , αφετέρου να αναδείξουμε το πρόβλημα όσο πιο ψηλά γίνεται. θα είμαι πάντα κοντά στους εργαζόμενους που αγωνίζονται για δίκιο τους>>

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι αν και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ το έφτιαξε η αρια.
Η συνάντηση Σωματείων-Χρυσοχοίδη κανονίστηκε απο τον ίδιον τον Μιχάλη.
Ρε άρια για ηλίθιους μας περνάς;
Μιχάλη τι λές για όλα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει η κυρία αγάτσα να ξελασπώσει το ΠΑΣΟΚ με τις προτάσεις της μια και του Χρυσοχοίδη το μυαλό στέρεψε φαίνεται απο ιδέες.
Η επόμενη ανακοίνωση της κυρίας θα είναι:Κατόπιν ενεργειών μου σύντομα θα επαναρχίσει το καταργηθέν πρόγραμμα κατάκτησης του διαστήματος απο την NASA.

Ρε admin
αλήθεια είπε κατόπιν ενργειών μου ή εσύ το έγραψες;

Ανώνυμος είπε...

H Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ τι λεει για το θεμα ?

Ανώνυμος είπε...

DEN ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ας βρεθεί ένας απο το ΠΑΣΟΚ να την μαζέψει. Έχει τσακωθεί με όλο τον κόσμο, κατηγορεί στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπου βρεθεί και όπου σταθεί και επιπλέον προσπαθεί να φανεί πιο πάνω απο το κόμμα.
Είναι επικίνδυνη και το απέδειξε ακόμη μια φορά. Δεν μπορεί ένα στέλεχος που δεν είναι Βουλευτής να κανονίζει ραντεβού την στιγμή που ο Χρυσοχοίδης είχε ενημερωθεί απο τα σωματεία και την Τσόνογλου η οποία είναι δικηγόρος τους. Και πρακτικά να το δούμε θα άφηνε η Βάσω να της μπει άλλος σφήνα; Τόσο καιρό έχει ξεκινήσει την νομική στήριξη των σωματείων

Ανώνυμος είπε...

ενω η τσονογλου που ειναι ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ εκλεισε ραντεβου...

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν ειπα ότι η Τσόνογλου είναι Βουλευτής. Μην μπερδευεσαι. Ειπα ότι είναι δικηγόρος τους και θα ήταν πιο πιστευτό αν μας έλεγε ότι το κανόνισε αυτή

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε το σωματείο ποιός έκλεισε το ραντεβού.τόσοι άνθρωποι ήταν εκεί.πειράζει κάποιους αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε.η ουσία είναι να λύνονται τα προβλήματα..

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΠΡΩΩΘΗΣΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΘΕΣΑΝ.ΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει ένα σωματείο αλλά πολλά δεν ανήκουν ολα στο πασοκ αλλά σε όλες τις παρατάξεις δεν είναι πολτικό το θέμα αλλά εθνικό και αφορά εργαζόμενους απο 5 νομούς αρα χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί που δεν θα αποβούν σε βάρος της ενότητας των σωματείων.
αν πιστεύει η κυρία αγάτσα οτι μπορεί να τους κάνει θα φέρει ευθύνη και των ενεργειών της. αν οχι καλύτερα να αφήσει το θέμα για τους πλέον ειδικούς όπως ο κ χρυσοχοίδης που αχολείται με την λαρκο πολλά χρόνια.
η κ τσόνογλου έχει την ιδιότητα του δικηγόρου απο ότι κατάλαβα και όχι του πολιτικού στο θεμα αυτό.