Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Συνέντευξη Σωματείων -Τσόνογλου για την ΛΑΡΚΟ



ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
Αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους προκειμένου να μην επιτρέψουν το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ δήλωσαν για μια ακόμη μια φορά τα 5 Σωματεία των εργαζομένων της επιχείρησης.
Οι πρόεδροι των Σωματείων μαζί με την δικηγόρο τους Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη έδωσαν συνέντευξη τύπου, που έγινε στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θήβας.
Στην συνέντευξη τους, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αναφέρθηκαν στους λόγους που τους οδήγησαν να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά της Διοίκησης της εταιρίας αφού 500 εκατομμύρια ευρώ «χάθηκαν» εξαιτίας της κακοδιαχείρισης .
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με την συμπαράσταση της παραπάνω πληρεξουσίας τους δήλωσαν προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να ΄΄παίζει΄΄ με την τύχη της εταιρίας, με το μέλλον των εργαζομένων και των παιδιών τους. Η εταιρία, ανεξάρτητα από τα όσα εμφανίζουν οι ιθύνοντες, είναι κερδοφόρα και μπορεί να διατηρήσει τον δημόσιο της χαρακτήρα αλλά και τις θέσεις εργασίας. Αυτό αποτελεί πάγιο αίτημα τους και τονίζουν ότι σε περίπτωση που δεν βρουν ανταπόκριση θα τους βρουν απέναντι τους. Η ΛΑΡΚΟ είναι υπόθεση Εθνική και έτσι, με την σοβαρότητα και υπευθυνότητα που αρμόζει σε τέτοιες υποθέσεις , θα πρέπει να την αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση.

31 σχόλια:

Κάρνειος είπε...

Την Τσόνογλου έχετε για δικηγόρο; Σας έχει ήδη ξεπουλήσει. Μα καλά τα λαμόγεια βάζετε να σας υπερασπιστούν; Ξέρετε πόσες φόρες η Τσόνογλου έχει πουλήσει και χρησιμοποιήσει του εργαζομένους για προσωπικό της όφελος και προβολή; Την πατήσατε παιδεία. Βέβαια όταν ένας εργασιακός χώρος έχει 5 σωματεία σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι έχουν διασπαστεί, και αυτό ευνοεί την εργοδοσία.

Ανώνυμος είπε...

Κάρνειε αυτό που λες είναι πάρα πολύ σοβαρό. Κατηγορείς έναν επαγγελματία, ένα δικηγόρο ότι πουλάει τους πελάτες του, προφανώς για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα προς ιδιο όφελος.
Αυτό σηκώνει μήνυση

Κάρνειος είπε...

Καλά ρε παιδιά, που ζείτε; Εμένα περιμένατε να σας το πει; Δεν ξέρετε πώς λειτουργεί το σύστημα; Αν βρείτε έναν δικηγόρο να αναλάβει μια μήνυση ενάντια στην Τσόνογλου, ελάτε να με χέσετε.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ όμως θα της κάνεις μήνυση;

Κάρνειος είπε...

Τώρα πλέων όχι. Για δυο λόγους. α) γιατί δεν μπόρεσα να βρω δικηγόρο που να εναντιωθεί σε δικηγόρο. β) και σημαντικότερο διότι η Ελληνική δικαιοσύνη είναι άδικη και υπερασπίζετε μόνο όσους έχουν σημαντική θέση στην διεφθαρμένη κοινωνία μας. Επίσης δεν μπορείς να αγγίξεις ανθρώπους που ανήκουν σε διάφορες κάστες παρακλαδιών της παγκοσμιοποίησης. Πάντως ο λαός της Θήβας ξέρει τι ρόλο βαράει ο καθένας εκεί περά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΝΕΙΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΣΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕΟ...ΠΟΝΟΣ.ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Καρνειε
δεν ξέρω για την τσονογλου αλλά όλοι εμείς που σε διαβάζουμε απο καιρό σε έχουμε χεσμένο εσένα και την παγκοσμιοποίησή σου.
φόρα την περικεφαλαία σου και βγες στην πιάτσα μεγάλε.

Κάρνειος είπε...

Δεν ξέρεις πόσο πολύ μου φτιάχνεις το κέφι όταν αντιδράς έτσι. Σας έχει πιάσει πανωλεθρία. Η μεγάλη πλάκα είναι που δεν έχετε ιδέα πιο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είμαι. Σας αηδίασα κύριοι, είστε όλοι χαραμοφάηδες και ανδρείκελα.
Bye bye.

Ανώνυμος είπε...

σε παρακαλώ πες μας ποιο πρώην στέλεχος είσαι έχουμε αγωνία και αν δεν το μάθουμε δεν θα φάμε το βράδυ.
πάντως αν ψάχνεις για δικηγόρο πάρε τον ανώνυμο 6.31.

Κάρνειος είπε...

Μα γιατί να στο πω; περνώ καλά που σας κάνω να τρελαίνεστε με τις αλήθειες που λέω. Το ξέρω φίλε μου πώς όταν γράφω σου κόβεται ο ύπνος. ΤΑ ΛΕΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

καρνειε
μου κοβεις και το φαγητό και τον ύπνο και με τρελαίνεις απο πάνω. δεν με λυπάσαι;
ρε μάγκα αφου γράφεις συνέχεια μπούρδες για τους πάντες και τα πάντα πως να σε παρουμε στα σοβαρά;
αμα πιστεύειες οτι ολοι ειναι μαλ.. εκτος απο εσένα σου βγάζω το πηλήκιο.
λύσε μου τώρα και μία τελευταία απορία αυτή η περικεφαλαία που έχεις σημαία δεν υποδηλώνει παγκοσμιοποίηση για την εποχή που την χρησιμοποιούσαν;
γιατί μας λές οτι είσαι ενάντια;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΝΕΙΕ
το γεγονός ότι έφυγες απο το πασοκ ειναι ευτύχημα για το πασοκ.
Αν φύγουν και μερικοί άλλοι βαρεμένοι σαν εσένα θα είναι θρίαμβος.

Κάρνειος είπε...

Και βέβαια σε λείπαμε φιλαράκο. Αφού η κατάντια σου είναι λογικό να προκαλεί λύπηση στους άλλους. Και η περικεφαλαία που έχω δεν υποδηλώνει την παγκοσμιοποίηση -ΒΛΑΚΑ- αλλά τον αγώνα για την ελευθερία. Αλλά που να το ξέρεις εσύ αυτό, αφού είσαι τσιράκι της παγκοσμιοποίησης. Τώρα που το ξανασκέπτομαι μήπως είσαι δικηγόρος της Θήβας;
Σιγά μην καθόμουν στο ΠΑΣΟΚ με αυτά που είδα εκεί μέσα. Όλοι διεφθαρμένοι, στην ψυχή και στο σώμα.

Κάρνειος είπε...

Για κοιτάξτε λίγο πιο είναι το ΠΑΣΟΚ. Είναι ένα εβραϊκό όργανο ανθελληνισμού.
http://www.youtube.com/watch?v=aKkN0w28i9s

Ανώνυμος είπε...

ρε κάρνειε, γιατί βγάζεις τόση χολή και κακία συνέχεια; πρέπει να το ψάξεις λίγο, γιατί τόσα κόμπλεξ θα σου κάνουν κακό.

Ανώνυμος είπε...

παιδιά
μην τον τσαντίζετε τον καρνειο ο γιατρός είπε να του λέμε πάντα ναι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΝΕΙΕ
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

Το ψευδώνυμο κάρνειος που παραπέμπει και τι σημαίνει;
αγαπητέ κάρνειε, σίγουρα δεν είσαι οικοδόμος... φιλόλογος, δικηγόρος μάλλον, προέρχεσαι από την θήβα και έχει διαδιατελέσει στελέχος όχι ακριβώς στο πασοκ, αλλά σε συγκεκριμένο στρατόπεδο.

Κάρνειος είπε...

ΠΩ ΠΩ !!!!!! Όλο το ΠΑΣΟΚ της Βοιωτίας και τα φερέφωνα του, πέσαν να με φάνε. Τόσο πολύ με τρέμετε. Σας τσούζει η αλήθεια, και το ξεσκέπασμα..
Άντε παιδεία ύπνο τώρα, έχουμε και δουλείες αύριο, δεν θα το ξενυχτίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην κοιμηθείς.Εισαι τόσο ψυχάκιας που περιμένεις να δεις τι θα γράψουνε για σένα.

Ανώνυμος είπε...

Καρνειε
είμαι η παγκοσμιοποίηση. Όσα χρόνια σου μένουν να ζήσεις κάθε μέρα και πολλές φορές την ημέρα θα σου ριχνω σφαλιάρες.
Αυτά για απάντηση στην προτροπή σου πριν δυο μηνες να πάρουνε τα όπλα.
Εννοείται δεν θα σου ρίχνω σφαλιάρες καθημερινά αλλά κάτι άλλο που δεν το γράφω γιατί θα με κόψει ο admin

Κάρνειος είπε...

ψάξτε όλα μου τα σχόλια, σε όλα τα blogs και αν δείτε μια φορά έστω να μιλώ για όπλα, ελάτε να με χέσετε από την κορυφή έως τα νύχια. Απλώς εσύ θέλεις να με συκοφαντήσεις για να κάνεις το παιχνίδι σου. Η παγκοσμιοποίηση δεν είναι ικανή να με αγγίξει, γιατί αντιστέκομαι όπως αντιστάθηκαν οι 300 του Λεωνίδα στην τότε παγκοσμιοποίηση των Περσών. Εσύ ώμος που έχεις υποκύψει σε αυτή τρως καθημερινά σφαλιάρες. Τώρα που με κατατρόπωσες με τα σχόλια σου, τράβα να πάρεις τον μισθό σου από την ξεδοντιάρα.

Ανώνυμος είπε...

AΞIOΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΠΑΤΕΡΥΓΩΝ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ...ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΤΝΤΗΡΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κάρνειε
που το βρήκες οτι η περικεφαλαία συμβολίζει τον αγώνα για την ελευθερία. Η περικεφαλαία σύμφωνα με μία εκδοχή είτε είναι του Λεωνίδα που συμβολίζει την τότε παγκοσμιοποίηση των Σπαρτιατών είτε του Κάρνειου Ερμή που τη φόραγε για να πέφτει εκεί το μάτι των άλλων και να μην βλέπουν τα ατροφικά έως ανύπαρκτα όργανά του.
Εσύ σε ποιά κατηγορία ανήκεις;

Κάρνειος είπε...

Ανήκω στην κατηγορία αυτών που σπάνε πλάκα με τους ηλιθίους, και τα ανδρείκελα που έχουν την οσφυοκαμψία σαν τρόπο ζωής. Μη μου πεις ότι εσύ έχεις σαν σύμβολο ελευθερίας τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ; Πρέπει να είσαι σε φάση εμμηνόπαυσης, έτσι εξηγούνται πολλά.

Ανώνυμος είπε...

το ποιός σπάει πλακα με ποιον θελει κουβεντα
παντως συμβολο ελευθεριας μια περικεφαλαία που υποδηλώνει αμυνα αρα φοβο για την ζωη αυτου που την φορά δεν εχω.
θα προτιμούσα ενα σπαθι ενα γιαταγανι εστω μια σφεντονα.
καρνειε
μεταξυ μας έχω την εντύπωση οτι εκανες λαθος που εγραψες με το ιδιο ονομα που εχεις στο blog.
πολυ μεγαλο λαθος.

Κάρνειος είπε...

Έχω κουραστεί να σου αποδεικνύω συνέχεια το πόσο βλάκας είσαι.
Πες μου μόνο τι εννοείς όταν λες -έχω την εντύπωση ότι έκανες λάθος που έγραψες με το ίδιο όνομα που έχεις στο blog-

thiva-press.blogspot.com είπε...

Φίλοι μου ψυχραιμία! Δεν είναι ανάγκη να "σκοτώνεστε" μεταξύ σας!
Έχουμε πολλά θέματα να αντιμετωπίσουμε σαν κοινωνία που πρέπει να αποθηκεύουμε ενέργεια...

Κάρνειος είπε...

Για να επεμβαίνει και ο διαχειριστής του blog θα πρέπει λίγο να το παρατραβήξαμε, και να κουράσαμε τον κόσμο που διαβάζει το blog . Κάθε φορά που γράφω ένα σχόλιο, δυο τρεις συγκεκριμένοι ανώνυμοι μου την πέφτουν ανελέητα, λες και το σχόλιο αναφέρεται σε αυτούς . Τέλος πάντων.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τη Βάσω τώρα είναι στις μαύρες της.Εκλεισε η αρια τη συαντηση ΛΑΡΚΟ-ΠΑΣΟΚ και δεν εχει κλεισει μάτι...Μην μου την πειράζετε

Ανώνυμος είπε...

ρε ανεγκέφαλοι που δεν ξέρετε κατα που πέφτει η ΛΑΡΚΟ, ρωτείστε και τους εργαζομενους τις τραβαμε με την αβεβαιοτητα που υπάρχει. μας είναι εντελώς αδιαφορο ποιος εκλεισε το ραντεβού