Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

«Κόλαση» στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει η αντιπαλότητα μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία στον «πόλεμο» για την κατάληψη μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών.
Μετά τις πρόσφατες καταγγελίες από μερίδα του τοπικού τύπου σε βάρος της υποψήφιας στις προηγούμενες εκλογές Άριας Αγάτσα και ενώ όλοι περίμεναν ότι με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων και των οργάνων του κόμματος να πέσουν οι τόνοι η κατάσταση δυναμιτίστηκε ακόμα περισσότερο με σχόλιο της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» της περασμένης Κυριακής αρνητικό για τον Άκη Βαγιάκο που και αυτός ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες εθνικές εκλογές.
Μέχρι εδώ όλα «καλά». Το δημοσίευμα άρχισε να αποστέλλεται «δεξιά και αριστερά». Και πάλι κάποιος θα μπορούσε να πει ότι αυτά στην πολιτική πλέον αν όχι δεδομένα είναι συνηθισμένα στο πλαίσιο των «συντροφικών μαχαιρωμάτων».
Η κατάσταση όμως πήρε άλλη τροπή όταν στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «ΔΙΑΒΗΜΑ» στο www.diavima.gr την Πέμπτη το μεσημέρι έφτασε ένα e-mail με το επίμαχο σχόλιο κατά του κ. Βαγιάκου στο οποίο αποστολέας φαινόταν ο... Άκης Βαγιάκος.
Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα με τον κ. Βαγιάκο ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα.
Δήλωσε ωστόσο ότι για το θέμα θα ενημερωθούν τα αρμόδια όργανα και η ηγεσία του Κινήματος και εμφανίστηκε διατεθειμένος να κινηθεί και νομικά εναντίον εκείνων που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους μεθόδους προκειμένου να μπουν τεχνητά εμπόδια στην πολιτική του διαδρομή, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Κοινό μυστικό στη Βοιωτία μεταξύ στελεχών, μελών αλλά και φίλων του κόμματος είναι ότι «δεν πάει άλλο» διότι παρόμοιες συμπεριφορές είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.
Δεδομένου ότι ζητήματα αυτού του τύπου έχουν προκύψει και σε άλλες περιοχές αρκετοί είναι αυτοί που ζητούν την παρέμβαση όχι μόνο των αρμόδιών οργάνων, αλλά και παρέμβαση από την κορυφή της ηγετικής πυραμίδας του κόμματος, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.
Ο Γραμματέας της Π.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Γιάννης Μπούρας σχολιάζοντας το περιστατικό αλλά και γενικότερα τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ήδη έχουν ενημερωθεί τα αρμόδια όργανα ενώ ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Γιώργος Σιδέρης τόνισε ότι τέτοια γεγονότα είναι καταδικαστέα.
Παράλληλα ο κ. Σιδέρης εκτιμά ότι «πρόκειται για προβοκατόρικες κινήσεις» και θεωρεί πως «δεν είναι αποτέλεσμα εσωκομματικής αντιπαράθεσης» αλλά πράξεις «κάποιων τρίτων που έχουν πρόθεση να βλάψουν την παράταξη».
Ωστόσο ο κ. Σιδέρης αναφερόμενος στα γενικότερα προβλήματα που έχουν προκύψει μεταξύ των στελεχών έκανε γνωστό ότι «η Ν.Ε. θα ασχοληθεί με το θέμα και θα καλέσει τους εμπλεκόμενους σε μια συζήτηση προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση».
Απο το Διάβημα.gr

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που έγραψε το ΠΑΡΟΝ και μάλιστα στην ... αθλητική του στήλη ( αυτό λέει πολλά) κάθε άλλο παρά προβοκατόρικα είναι.
Άλλωστε είναι γνωστό το πρόσωπο που διέδωσε την είδηση μια και η εν λόγω εφημερίδα δεν έχει και τόση κίνηση. Είναι συνήθης τακτική του προσώπου αυτού.
Η διαμάχη είναι λογικό να υπάρχει διότι αφορά την 3η έδρα τώρα που το πασοκ πάει μπροστά.
Ο τρόπος πουν ενεργεί κάθε υποψήφιος αποτελεί δείγμα του χαρακτήρα του. Ο λαός έχει μάτια και βλέπει αλλά και λογική για να κρίνει τι είδους βουλευτή θέλει. Το θέμα δεν αφορά τα τοπικά στελέχη αλλά τα αρμόδια όργανα που επιλέγουν τέτοιους υποψηφίους και τα οποία σύμφωνα με τον κ Μπούρα γνωρίζουν την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΔΟΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΘΩΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟΣ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

δεν καταλαβα αυτος τι εκανε μπορεις να μας πεις;

Ανώνυμος είπε...

η ΆΡΙΑ να είναι καλά με το special δημοσίευμα (άρθρο) στο Παρον.
Αυτά βλέπουν οι Πασοκοι και απογοητεύονται

Ανώνυμος είπε...

δεν πιστευω η αγατσα να ασχολιται με τον κυριο.Εχει καλυτερα πραγματα να κανει.Θελει ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ για να τη φτασει...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΔΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΠΟΙΟς ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ. ΣΤΙς ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΡΙΑ ΠΗΡΕ 10.000 ΣΤΑΥΡΟΥς ΚΙ Ο ΑΚΗΣ 6.000...ΤΙ ΣΥΖΤΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σιδέρη
τι είναι αυτά που μας λέτε; Αδυνατείτε να διαχειριστείτε το πρόβλημα και βρίσκετε άλλοθι στην λέξη προβοκάτσια;
Δεν πιστεύω να μην έχετε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει όταν ο κόσμος τόχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι, αλλά το πιθανότερο είναι οτι μας δουλεύετε ψιλό γαζί.
Λίγη σοβαρότητα κύριε γραμματέα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΗ;;;;
ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΤΟΥ κ. ΑΚΗ ΚΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει σκάνδαλο αργομισθάς!αυτό ειναι ρο ζήτημα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Απλός υπάλληλος του ΥΠΕΧΩΔΕ είναι στην Αθήνα, αλλά επί μήνες καθημερινά
βρίσκεται στη Λειβαδιά. Ο Άκης Βαγιάκος, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη
Βοιωτία το 2007, έχει κατορθώσει να διατηρεί πολυτελή γραφεία στη Λειβαδιά και
τη Θήβα, που λειτουργούν για λογαριασμό του εν λόγω πολιτευτή σαν να έχουνε τώρα
εκλογές! Χωρίς να 'χει πάρει από κάπου «πράσινο φως». Το ερώτημα είναι ΠΩΣ
δικαιολογείται η απουσία του από την υπηρεσία του, γιατί φαντάζει μάλλον
υπερβολικό να του χτυπάει κάποιος την κάρτα στο ΥΠΕΧΩΔΕ κάθε πρωί και μεσημέρι,
ε; Ο κ. Βασίλης Κόλλιας ως διευθυντής διοικητικού του ΥΠΕΧΩΔΕ οφείλει να το
διερευνήσει, ενώ σημαντική θα είναι και η συμβολή της Καλιόπης Αναστασίου,
προϊσταμένης διεύθυνσης του ΥΠΕΧΩΔΕ που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Και εν
τέλει ο φορολογούμενος δεν θα πληρώνει υπαλλήλους για να κάνουν τον πολιτευτή,
αλλά τη δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαίρετε το ΠΑΣΟΚ αυτόν τον τύπο.άκου αργόμισθος,δηλαδή λαμόγιο!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ?ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΜΕΓΜΕΝΟΣ ,ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ), ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ... ΑΠΟ ΚΗΔΕΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ....ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

mhn axoleiste me anyparktous!!!;osoi to k;anete lathos.

Ανώνυμος είπε...

Λένε όλοι ,υτός ο τύπος τι παριστάνει.χωρίς κανένα προσόν, το ...παίζει κάπως. οκ. ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται.Οχι όμως οι αν'υπαρκτοι, ατάλαντοι και αναπάγγελτοι,κυριώς...