Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Υψηλές θερμοκρασίες απο σήμερα



Με υψηλές θερμοκρασίες, που κατά τόπους θα ανέλθουν μέχρι και στους 39 βαθμούς Κελσίου, συνεχίζεται ο Ιούλιος, μετά από την βροχερή του πρεμιέρα.
Σήμερα Τρίτη (7/7) σε Αττική και Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται αίθριος με τις υψηλές θερμοκρασίες να φτάνουν τους 35 και 33 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.
Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 έως 4 μποφόρ και τις μεσημβρινές καθώς και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πρόσκαιρες καταιγίδες στην Αττική. Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν και καταιγίδες στα ορεινά, ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Στα πελάγη οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 6 μποφόρ.
Τετάρτη και Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει αίθριος αλλά ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ κατά τόπους θα φτάσει τους 39. Οι άνεμοι θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα από 3 έως 5 μποφόρ.
Από το βράδυ της Πέμπτης, η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει και την Παρασκευή θα υπάρξει μείωση της θερμοκρασίας με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα 3 με 5 μποφόρ.
Το Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, ενώ θα υπάρξουν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια με τους ανέμους στα βόρεια από 3 έως 4 και στο Αιγαίο μέχρι τα 6 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: