Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Μεταγραφικός "πυρετός" στον Α.Ο Η ΘΗΒΑ


Γράφει ο Σύλλας Παύλου

Ραντεβού με τον πρόεδρο Γιώργο Λυμπερόπουλο είχε ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου με αντικείμενο συζήτησης τα μεταγραφικά. Στόχος των δύο ανδρών, είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες αν όχι όλες οι μεταγραφές μέχρι τις 20 Ιουλίου, ημερομηνία που ξεκινά η προετοιμασία. Στις 3Αυγούστου, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Θήβας, θα αναχωρήσουν για τα Χάνια του Πηλίου. Στο μεταξύ, ενθουσιασμό έχει σκορπίσει η απόκτηση του 18χρονου μέσου Δημήτρη Πέρου, καθώς η μεταγραφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή θεωρείται μεγάλη επιτυχία. Εξάλλου, στόχος του Γιώργου Λάμπρου είναι να συνεχίσει πάνω στο ίδιο σκεπτικό όπως και πέρυσι, δηλαδή να εκμεταλλευθεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και οι συνεργάτες του Γιώργου Λάμπρου για τη νέα χρονιά, βοηθός ο Σταύρος Σταματίου, γυμναστής ο Δημήτρης Μπούτζικος και σκάουτερ ο Γιώργος Αγγέλου
Έκλεισε Περιάλη
Τη μεταγραφή του Γιώργου Περιάλη ανακοίνωσε Ο Α.Ο.Θήβα. Ο κεντρικός χαφ έκανε αρκετά καλή σεζόν με την Τήνο και κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.
Ο 18χρονος παίκτης υπέγραψε χθες το μεσημέρι και τα πρώτα λόγια του ως παίκτης της Θήβας ήταν ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα με ιστορία όπως η Θήβα. Φέτος η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να βγούμε πρωταθλητές»

Δεν υπάρχουν σχόλια: